.

Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Canon προσφέρει τη λύση


Η C4EYE ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής στην Ελλάδα και Κύπρο των IP καμερών της CANON. Η CANON είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη παγκόσμια αγορά με πάνω από 28δις ετήσιου κύκλου εργασιών. 

Παύλος Λόπεζ
Τεχνικός Διευθυντής
C4EYE
Αξιοποιώντας περισσότερα από 70 χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα της απεικόνισης και μετά και τη στρατηγική επένδυση εξαγοράς των εταιρών Axis και Milestone, η Canon προσφέρει μέσω των καμερών IP που διαθέτει απόλυτη κάλυψη σε κάθε περίσταση. Η σειρά δικτυακών καμερών της Canon διακρίνονται για τη μεγάλη απόδοση παρέχοντας, εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Canon ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό για τους παρακάτω λόγους:
  • Αναγνωρισμένη τεχνολογία φακών: Χάρη στην οπτική τεχνολογία της Canon, οι δικτυακές κάμερες αξιοποιούν τους γρήγορους, φωτεινούς φακούς και παρέχουν καθαρές, ευκρινείς εικόνες με ελάχιστη παραμόρφωση.
  • Τεχνολογία αισθητήρα: Οι αισθητήρες CMOS είναι ένα βασικό εξάρτημα που χρησιμοποιείται σε κάθε δικτυακή κάμερα. Με τη χρήση αποκλειστικών τεχνολογιών της Canon, οι αισθητήρες έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν υψηλή ευαισθησία και υψηλή ποιότητα εικόνας με χαμηλό θόρυβο.
  • Επεξεργασία εικόνας: Οι δύο επεξεργαστές εικόνας και δικτύου –DIGIC DV III και DIGIC NET II– διευκολύνουν την απρόσκοπτη λήψη, επεξεργασία, κωδικοποίηση και μετάδοση των εικόνων.
  • Ανάλυση περιεχομένου εικόνας: Οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης περιεχομένου βίντεο που είναι ενσωματωμένες στην κάμερα επιτρέπουν τον εντοπισμό ενδεχόμενων παραβιάσεων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας 8 διαφορετικούς αλγορίθμους:

1. Ανίχνευση κίνησης αντικειμένου

2. Ανίχνευση εγκατάλειψης αντικειμένου

3. Ανίχνευση αφαίρεσης αντικειμένου

4. Ανίχνευση παρέμβασης στην κάμερα

5. Ανίχνευση διέλευσης

6. Ανίχνευση ήχου

7. Ανίχνευση εισβολέα

8. Ανίχνευση κραυγής

  • Διαχείριση εύρους ζώνης (ADSR): Μείωση του όγκου δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή) της Canon αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη διαχείριση του εύρους ζώνης. Οι χειριστές μπορούν να ορίσουν ελεύθερα έως και οκτώ διακριτές περιοχές όπου απαιτείται βέλτιστη ποιότητα και η τεχνολογία ADSR εφαρμόζει μεγαλύτερη συμπίεση στις υπόλοιπες, λιγότερο σημαντικές γειτονικές περιοχές.
  • Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (Auto Smart Shade Control, Auto-SSC): Η τεχνολογία Αυτόματου έξυπνου ελέγχου σκιάς (Auto-SSC) της Canon πραγματοποιεί προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την ορατότητα του προσκηνίου στην εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι να διατηρούνται ανέπαφες οι φωτεινές περιοχές και να φωτίζονται μόνο οι πιο σκούρες περιοχές της εικόνας, ώστε οι δυσδιάκριτες μορφές να μετατρέπονται αμέσως σε αναγνωρίσιμα αντικείμενα.
  • Διόρθωση θολώματος: Η Αντιστάθμιση θολώματος προσαρμόζει την αντίθεση στην εικόνα ώστε να μπορείτε να δείτε ευκολότερα σε περιβάλλον με ομίχλη, καταχνιά ή αιθαλομίχλη.
  • Multistreaming: Η επεξεργαστική ισχύ του επεξεργαστή DIGIC II NET δίνει τη δυνατότητα παράδοσης διπλής ροής βίντεο H.264 σε διαφορετικές αναλύσεις για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην παρακολούθηση και τη καταγραφή. Αυτό επιτρέπει τη σωστή ιεράρχηση μεταξύ παρακολούθησης σε υψηλή ανάλυση και καταγραφής σε χαμηλότερη ανάλυση ή το αντίθετο.
  • Ρύθμιση καμερών σταθερού θόλου της Canon από απόσταση με το εργαλείο PTRZ: Μόλις εγκατασταθεί και συνδεθεί στο δίκτυο η κάμερα, η θέση και η γωνία θέασης μπορούν να προσαρμοστούν ηλεκτρονικά με το Εργαλείο ρύθμισης γωνίας κάμερας. Οι έξυπνοι μηχανισμοί Μετατόπισης και Κλίσης, Περιστροφής, Ζουμ και εστίασης επιτρέπουν τη διαμόρφωση της κάμερας από ένα μόνο άτομο και από απόσταση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Εγγραφή σε κάρτα SD (Onvif Profile G): Η συμμόρφωση με το πρωτόκολλο ONVIF Profile G προτυποποιεί τις επικοινωνίες και επιτρέπει στις συμβατές λύσεις VMS να αποκτούν πρόσβαση και να ελέγχουν αυτήν τη λειτουργία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
  • Εγγύηση 3έτη.

Πληροφορίες και πλήρης τεχνική υποστήριξη πριν και μετά τη πώληση παρέχεται από την C4EYE (www.c4eye.gr) τηλ. 2231302378

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.