.

Σημαντική συνεργασία της Cubitech με την εταιρία Satel

Η Cubitech, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας και Παρακολούθησης, επενδύει σε νέες συνεργασίες και διευρύνει την προϊοντική της ποικιλία με τα συστήματα ασφαλείας Satel.

Η Satel είναι ευρέως γνωστή για τα έξυπνα υβριδικά της συστήματα, που είναι ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία θα διαθέτει στους συνεργάτες της το σύνολο των συστημάτων Satel, καθώς και όλα τα παρελκόμενα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κεντρικές μονάδες συναγερμού που διαθέτουν από 5 έως και 256 ζώνες-εξόδους. Οι κεντρικές μονάδες συναγερμού είναι ασφαλείς και αξιόπιστες, επιπέδου Grade 2 & Grade 3, είναι εύκολες στον προγραμματισμό και συνδυάζονται με ποικιλία περιφερειακών μοντέρνας σχεδίασης και ευκολίας χρήσης. Όλα τα προϊόντα Satel καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών και απολαμβάνουν της υψηλής τεχνικής υποστήριξης Cubitech.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στο 210 9580888 ή στείλτε email στο communications@cubitech.com.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.