.

Η D-Link υποστηρίζει την πλατφόρμα smart home της Apple


Μία νέα ασύρματη κάμερα της εταιρείας θα είναι συμβατή με το HomeKit και την εφαρμογή Home του iOS 10Μεταξύ των πολλών άλλων αλλαγών που θα έχει το iOS 10 της Apple θα είναι και η προσθήκη μιας βασικής εφαρμογής, ενσωματωμένης στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της εταιρείας. Η εφαρμογή θα ονομάζεται «Home» και θα επιτρέπει τον χειρισμό οικιακών συσκευών, αξεσουάρ και περιφερειακών συστημάτων που είναι συμβατά με το HomeKit ή αλλιώς φτιαγμένα για να μιλάνε με το οικοσύστημα της Apple.

Με το Home app η εταιρεία από το Κουπερτίνο φιλοδοξεί να απλοποιήσει τις διαδικασίες ελέγχου και να απαλλάξει τους πελάτες της από την ανάγκη χρήσης διαφόρων άλλων εφαρμογών, αυτών δηλαδή που συνοδεύουν τις διάφορες οικιακές συσκευές με δυνατότητες διασύνδεσης και απομακρυσμένου ελέγχου. Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι θέλει να φέρει το Apple TV στο επίκεντρο του οικιακού αυτοματισμού, με τη Siri να διαδραματίζει μέσω αυτού πρωταγωνιστικό ρόλο, ανταποκρινόμενη σε φωνητικές εντολές. Σενάριο που θα αναδιαμορφώσει το περιβάλλον ελέγχου και θα ανοίξει νέους, εντυπωσιακούς ορίζοντες.

Στο πλαίσιο αυτό, η D-Link ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει άμεσα μια νέα ασύρματη (Wi-Fi) κάμερα που θα υποστηρίζει το Apple HomeKit, καθώς και τη νέα εφαρμογή Home του iOS 10, γεγονός που τη συγκαταλέγει μεταξύ των κορυφαίων εταιριών που θα υποστηρίζουν την πλατφόρμα της Apple για το έξυπνο σπίτι. 

Η D-Link διαθέτει μία εκτεταμένη γκάμα καμερών Wi-Fi, που προσφέρεται ως μέρος της σειράς προϊόντων mydlink Home. «Η D-Link κατασκευάζει κάμερες Wi-Fi για περισσότερα από 10 χρόνια και κατανοεί τη στρατηγική σημασία αυτών των καμερών για το οικιακό σύστημα IoT» δήλωσε ο Ίβο Παβίσιτς, διευθυντής πωλήσεων για την Ελλάδα και την Αδριατική. «Εργαζόμαστε σκληρά μαζί με την Apple για να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία συνδεδεμένου σπιτιού, που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών. Μέσω της νέας HomeKit κάμερας της D-Link και του Home app, θα δοθεί η ευκαιρία σε οικογένειες σε όλον τον κόσμο να έχουν έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο παρακολούθησης του χώρου τους».

Η προσθήκη της υπηρεσίας Siri στο HomeKit δίνει τη δυνατότητα στις κάμερες για φωνητική ενεργοποίηση, παρέχοντας ακόμα περισσότερες επιλογές για έλεγχο και παρακολούθηση του κάθε χώρου με ταχύτερα αποτελέσματα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.