.

Λύσεις ολοκληρωμένης παρακολούθησης για γονείς από τη D-Link



Ακόμη περισσότερη ξεγνοιασιά υπόσχεται η D-Link στις Ελληνίδες μαμάδες, με μία πλήρη σειρά καμερών βρεφικής παρακολούθησης που τις βοηθά να προσέχουν τα μωρά τους εντός σπιτιού αλλά και όταν λείπουν.
Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις βρεφικής παρακολούθησης, οι κάμερες της D-Link DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior, DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus, DCS-825L EyeOn™ Baby Monitor και DCS-855L EyeOn™ Baby Monitor HD 360 απαντούν στις ανάγκες των σύγχρονων γονιών μετατρέποντας κάθε κινητή συσκευή σε ένα κορυφαίο σύστημα για παρακολούθηση του μωρού οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Σχεδιασμένες για να είναι εύκολες στην εγκατάσταση και τη χρήση τους, οι κάμερες της D-Link λειτουργούν απρόσκοπτα χάρη στη δωρεάν εφαρμογή mydlink Baby mobile για χρήση στο σπίτι ή οπουδήποτε υπάρχει ίντερνετ, αποτελώντας την ιδανική λύση για την διακριτική παρακολούθηση του μωρού. Μία σειρά χαρακτηριστικών βοηθούν το γονιό, ειδοποιώντας τον για τυχόν απότομες κινήσεις και θορύβους, ενώ με μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ της κάμερας και του smartphone ή του tablet, υπάρχει μία καθαρή αμφίδρομη επικοινωνία ήχου. Χάρη σε αυτή, η μητέρα μπορεί να μιλήσει στο μωρό της από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, ώστε η παρηγορητική και οικεία της φωνή να το βοηθήσει να ξανακοιμηθεί. Επίσης, οι κάμερες περιλαμβάνουν ενσωματωμένα νανουρίσματα, ενώ οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνουν και θύρα microSD, στην οποία οι γονείς μπορούν να αποθηκεύουν αγαπημένα νανουρίσματα ή παραμύθια του μωρού τους, προσαρμόζοντας πραγματικά την κάμερα στις ανάγκες της οικογένειας τους.

Οι κάμερες αυτές διακρίνονται για τον εργονομικό σχεδιασμό και παρέχουν εικόνα υψηλής ευκρίνειας χάρη στον αισθητήρα κάμερας, καθώς και λήψη νυχτερινής όρασης που ενεργοποιείται αυτόματα όταν χαμηλώνει ο φωτισμός δωματίου, ώστε να παρακολουθείται το παιδί καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Ο αισθητήρας κίνησης και ήχου ανιχνεύει απότομες κινήσεις και δυνατούς ήχους, όπως το κλάμα, και αυτόματα στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητο ή tablet ή και email. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης MicroSD.

Οι φορητές αυτές κάμερες μεταμορφώνουν το smartphone σε ένα ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα βρεφικής παρακολούθησης βρέφους. Ακόμη κι όταν ο γονιός βρίσκεται στην δουλειά, μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα ασύρματα, και να ελέγξει το μωρό του, κάνοντας zoom in και zoom out με ευκολία, να του μιλήσει ή να αναπαράξει ένα από τα νανουρίσματα για να το ηρεμήσει. Για πλήρη ευελιξία, οι κάμερες βρεφικής παρακολούθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν φορητή λύση, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να την παίρνουν μαζί τους στις διακοπές, αλλά και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο Internet.

Οι κάμερες DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior, DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus, DCS-825L EyeOn™ Baby Monitor και DCS-855L EyeOn™ Baby Monitor HD 360 διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.