.

Drone Expo. Η 1η έκθεση για Drones δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης του κλάδου

Η έκθεση DRONE EXPO που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελληνικών και ξένων εταιριών, παρουσίασε τις τεχνολογίες και εφαρμογές των UAV και DRONES και ανέδειξε την δυναμική και τις προοπτικές του συγκεκριμένου κλάδου.

α drones από ότι φάνηκε από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης τους, ήρθαν για να μείνουν και πλέον μπορούμε να πούμε ότι περνάμε σε μια εποχή όπου η χρήση τους αξιοποιείται σε μεγάλο βαθμό σε αρκετές επαγγελματικές εφαρμογές όπως : Ασφάλεια, Επιτήρηση, Άμυνα, Διάσωση, Κατασκευές, Γεωργία, Ενέργεια, Περιβάλλον, Τοπογραφία, Αεροφωτογραφία, Τηλεόραση, Κινηματογράφος κ.α.

Σε αυτές και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές, εστίασαν κυρίως οι εκθέτες της πρώτης Drone Expo που συνδιοργανώθηκε μαζί με τις εκθέσεις SECUREXPO & INDELEX στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού στις 27, 28, 29 Μαΐου. 

Η Drone Expo για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκπροσώπησε τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το τομέα και πλαισιώθηκε από 2 επιπλέον events και συγκεκριμένα από το Drone Air Show με Live επιδείξεις πτήσεων Drone στον εξωτερικό χώρο του εκθεσιακού - από εταιρίες που συμμετείχαν στην έκθεση - αλλά και το UAV Conference, μια συνεδριακή εκδήλωση με εξειδικευμένους ομιλητές για τεχνολογίες & εφαρμογές UAV και συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Ριζόπουλο,

Διαβάστε Περισσότερα για το ρεπορτάζ εδώ.

SecurityManager.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.