.

GST200-2. Διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας πυρανίχνευσης 2 βρόχων με έξυπνες λειτουργίες



H GST, μια εταιρία που ανήκει στον όμιλο της UTC, έχει αναπτύξει τον διευθυνσιοδοτούμενο πίνακα πυρανίχνευσης GST200-2 που αποτελεί μια εξαιρετικά ποιοτική λύση σε προσιτή τιμή. Πρόκειται για ένα πίνακα, ενός και δύο βρόχων, που είναι συμβατός με όλη τη σειρά “έξυπνων” ανιχνευτών, σειρήνων, μπουτόν, module της αναλογικής σειράς της εταιρίας και διακρίνεται για τον εύκολο προγραμματισμό του, υποστηρίζοντας πολλές έξυπνες λειτουργίες.

Ο πίνακας υποστηρίζει μέχρι 242 μονάδες ανά βρόχο και συνολικά 477 διευθυνσιοδοτούμενα σημεία. Ενσωματώνει οθόνη γραφικών LCD 8x18 και υποστηρίζει πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης, όπως δικτυακή σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή για το προγραμματισμό της μονάδας ή δυνατότητα σύνδεσης με Repeater (max10). Επίσης μπορεί να συνδεθεί με εκτυπωτή αλλά και με άλλους 32 πίνακες, ενώ μπορεί να παρέχει ενδείξεις 30 ζωνών συμπεριλαμβανομένης της χειροκίνητης ενεργοποίησης και ελέγχου καθώς 3 προγραμματιζόμενες εξόδους συναγερμού.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του διευθυνσιοδοτούμενο πίνακα πυρανίχνευσης GST200-2 είναι: δικτύωση με όλους τους διευθυνσιοδοτημένους πίνακες πυρανίχνευσης της GST, ιστορικό 999 γεγονότων, λειτουργία Test, δυνατότητα λειτουργίας σε σίγαση, λειτουργία Start/Stop συσκευής, φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό προγραμματισμού με ‘Fuzzy Logic’. Ο πίνακας GST200-2 έχει κατασκευαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα EN54 parts 2 και 4 και BS5839 Part 4 ενώ θεωρείται ιδανικός για εγκατάσταση σε πολλές εφαρμογές όπως τράπεζες, χώρους παραγωγής, εμπορικά καταστήματα και πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους.

G.I. Security www.gisecurity.gr τηλ.: 210-6040601

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.