.

H Dahua και η Paxton κάνουν πράξη την ενοποίηση επιτήρησης και ελέγχου πρόσβασης

Η Dahua ανακοίνωσε πρόσφατα τη δυνατότητα ενοποίησης και συνεργασίας των συστημάτων NVR, DVR και HDCVI DVR, που κατασκευάζει με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης IP τεχνολογίας της καταξιωμένης στο συγκεκριμένο τομέα, εταιρίας Paxton.

Η τεχνολογική ενοποίηση αυτή θα προσφέρει ένα φιλικό και αποδοτικό περιβάλλον για τη διαχείριση της ασφάλειας σε κτιριακές υποδομές και παράλληλα θα ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας. Συγκεκριμένα, θα επιτρέψει στα ψηφιακά και δικτυακά καταγραφικά της Dahua να διαμορφωθούν έτσι, ώστε να υποστηρίζουν τις λειτουργίες διαχείρισης ελέγχου πρόσβασης των συστημάτων της Paxton. Οι κάμερες, θα μπορούν να συνδεθούν σε κάθε ξεχωριστή πόρτα, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν εικόνες από σημεία που σχετίζονται με την πρόσβαση σε ελεγχόμενους χώρους.

«Η ενοποίηση των συστημάτων παρέχει σημαντικά οφέλη για τους πελάτες και της Dahua και τηςPaxton. Προσφέρει ένα εύκολο τρόπο εντοπισμού ύποπτων ενεργειών, απλοποιώντας τη διαχείριση των συστημάτων ασφάλειας» δήλωσε ο Denny Wang, Διευθυντής Πωλήσεων Dahua για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. «Στην Paxton ενθαρρύναμε από τη πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη συνεργασίας μιας και πρόκειται για μια καινοτομία που θα προσφέρει στους εγκαταστάτες και στους διαχειριστές ασφάλειας μια λύση που έχουν ζητήσει», δήλωσε ο Gareth OHara, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Paxton.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.