.

H Hikvision πρωτοπορεί ξανά με την νέα σειρά πανοραμικών καμερών PanoVu


Με την πρώτη ματιά, η νέα σειρά καμερών PanoVu της Hikvision ξεχωρίζει για τη σχεδιαστική της προσέγγιση. Σίγουρα πρόκειται για μια σειρά καμερών που καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις στα συστήματα επιτήρησης και ειδικότερα τις ανάγκες πανοραμικής απεικόνισης, ανοιχτών μεγάλων περιοχών.

Οι κάμερες αυτής της σειράς υποστηρίζουν απεικόνιση 180 και 360 μοιρών με υπερυψηλή ανάλυση, χωρίς παραμορφώσεις, ενσωματώνοντας πολλαπλούς αισθητήρες σε μια μόνο μονάδα. Ενσωματώνοντας στα μοντέλα της σειράς PanoVu, λειτουργίες τεχνολογίας Smart Tracking, PTZ, 36x οπτικό zoom και 16x ψηφιακό και λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία εγκατάστασης και καθορισμού των ρυθμίσεων, όπως επίσης και τις πολύ υψηλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τότε μιλάμε για μια λύση πανοραμικής απεικόνισης που αλλάζει τα δεδομένα στη συγκεκριμένη αγορά.

Η συγκεκριμένη λύση πανοραμικής απεικόνισης, προτείνεται για μεγάλους ανοιχτούς χώρους, όπως στάδια, κέντρα πόλεων, αεροδρόμια, μεγάλα parking, επιτρέποντας στους διαχειριστές ασφάλειας των χώρων αυτών, να αντικαταστήσουν τις πολλές κάμερες που τυχόν έχουν εγκαταστήσει για να καλύψουν το εύρος όλου του χώρου, με μια μόνο κάμερα με πολλαπλούς αισθητήρες. Οι κάμερες της σειρά PanoVu είναι λύσεις all-in-one και έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομούν κόστος αλλά και απλοποιούν σε μεγάλο βαθμό τη τεχνική πολυπλοκότητα των εγκαταστάσεων επιτήρησης, έχοντας μόνο ένα καλώδιο για Ethernet και τροφοδοσία. Επίσης, διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις της σε όλους τους κρίσιμους τομείς όπως την υψηλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υποστηρίζοντας τεχνολογία DarkEye αλλά και τις έξυπνες λειτουργίες που επιτρέπουν αυτόματη παρακολούθηση στόχων, ανίχνευση εισβολών σε προκαθορισμένες περιοχές ενδιαφέροντος.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.