.

Hikvision DS-1100KI. Δικτυακό πληκτρολόγιο τηλεχειρισμού για τον έλεγχο καμερών speed dome, video decoders και καταγραφικών.


H Hikvision έχει κατασκευάσει και διαθέτει ένα δικτυακό πληκτρολόγιο τηλεχειρισμού με ενσωματωμένη οθόνη αφής 7΄΄ TFT, ανάλυσης 800x480 και μοχλό joystick 4 axis, για τον έλεγχο καμερών speed dome, video decoders και καταγραφικών.

Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση εικόνας στην οθόνη σε ανάλυση ως 1080p και διαθέτει ξεχωριστά πλήκτρα για καταχώρηση και κλήση preset, patrol και pattern σε κάμερες speed dome, για λειτουργία αναπαραγωγής σε καταγραφικό καθώς επίσης και για έλεγχο υαλοκαθαριστήρων και φώτων στις συσκευές που τα υποστηρίζουν. Επίσης υποστηρίζει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών, όπως: αναβάθμιση μέσω USB-Flash disk, αυτόματη ανίχνευση συνδεδεμένων συσκευών, που ανήκουν στην ίδια περιοχή δικτύου, εισαγωγή και εξαγωγή όλων των παραμέτρων του πληκτρολογίου, υποστήριξη μακροεντολών για εκτέλεση αυτοματοποιημένων λειτουργιών, αποθήκευση καταγεγραμμένων αρχείων βίντεο USB-Flash disk και λειτουργία voice talk καθώς διαθέτει 1 είσοδο και 1 έξοδο ήχου.

ΗΛΚΑ www.ilka.gr τηλ.: 210-6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.