.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το MOBOTIX Advanced Laboratory

Η γερμανική εταιρεία MOBOTIX AG, πρωτοπόρος στην τεχνολογία καμερών δικτύου, πραγματοποίησε το σεμινάριο MOBOTIX Advanced Laboratory στην Αθήνα στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Στα πλαίσια του σεμιναρίου η εταιρία παρουσίασε πολλές εφαρμογές του λογισμικούMxManagement Center, καθώς και την εγκατάσταση και διαμόρφωση των Hi-Res καμερών που διαθέτει.

Ο εκπαιδευτής Philipp Helmes ανέδειξε τις βελτιωμένες λειτουργίες της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας MxMC, όπως η εξαγωγή εγγραφών απευθείας από το διακομιστή αρχείων, η βελτίωση της ειδοποίησης, χάρη σε ένα νέο κουμπί συναγερμού, η προβολή ειδοποιήσεων συναγερμού ενσωματωμένων πλέον στη μπάρα γεγονότων και η βελτιωμένη απόδοση και σταθερότητα της νέας εφαρμογής.

Τις δύο μέρες του advanced MX lab οι συμμετέχοντες σύνδεσαν την κάμερα στο δικό τους laptop, εγκατέστησαν και φυσικά παραμετροποίησαν το MxMC. Στη συνέχεια εξασκήθηκαν στις ρυθμίσεις, καθώς και στην αναζήτηση , αναπαραγωγή, αποθήκευση κι εξαγωγή των εγγραφών. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με εκτενή συζήτηση για την αντιμετώπιση των επιμέρους προβλημάτων της εγκατάστασης, του δικτύου και του ελέγχου των event.

Πηγή: securitymanager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.