.

SECUREXPO. H εκθεσιακή διοργάνωση που επιβεβαίωσε τη δυναμική του κλάδου

Μεγάλη επισκεψιμότητα, περίπτερα εξαιρετικής αισθητικής και πολύ θετική ατμόσφαιρα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκθεσιακής διοργάνωσης SECUREXPO - INDELEX - DRONEEXPO, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 27, 28 και 29 Μαΐου στην Αθήνα.

Είναι αλήθεια, ότι οι επισκέπτες της έκθεσης SECUREXPO - INDELEX - DRONE EXPO, με το που εισέρχονταν στο Ολυμπιακό Κέντρο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ όπου έλαβε χώρα η διοργάνωση, αντιλαμβάνονταν από τη πρώτη στιγμή τη σημαντική αναβάθμιση της καθιερωμένης έκθεσης του κλάδου. Η αναβάθμιση αυτή, οφείλονταν στην εξαιρετική αισθητική των περισσότερων περιπτέρων της έκθεσης, στην πληρότητα και ποιότητα των τεχνολογιών και λύσεων που παρουσίασαν οι εταιρίες, αλλά και την πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς από το φορέα διοργάνωσης.

Μια απλή περιήγηση στην έκθεση, ήταν αρκετή για να διαπιστώσει ο κάθε επισκέπτης ότι οι περισσότερες εταιρίες που συμμετείχαν επένδυσαν στη συγκεκριμένη έκθεση και παρουσίασαν περίπτερα ιδιαίτερα καλαίσθητα, εφάμιλλα με αυτά που συναντάμε σε αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού.

Άλλωστε στη έκθεση έλαβαν μέρος οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του κλάδου της τεχνολογίας της ασφάλειας γενικότερα και ειδικότερα οι κυριότεροι αντιπρόσωποι και διανομείς λύσεων, οι κεντρικοί σταθμοί ελέγχου αλλά και εταιρίες υλοποίησης μεγάλων έργων. 

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης ήταν μεγάλη, όμως εξίσου σημαντικό στοιχείο ήταν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από τον επαγγελματικό κλάδο των εγκαταστατών συστημάτων ασφάλειας και άλλων τεχνολογικών συστημάτων, ενώ παρευρέθηκαν επίσης αρκετά στελέχη εσωτερικών τμημάτων ασφάλειας επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. 

Η προσθήκη της θεματικής DRONE EXPO που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελληνικών και ξένων εταιριών, παρουσιάζοντας τεχνολογίες και εφαρμογές UAV ήταν ένα ακόμα ξεχωριστό στοιχείο της συνολικής αναβάθμισης της εκδήλωσης. 

Σαν γενικό συμπέρασμα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συνολική αίσθηση ιδιαίτερα της SECUREXPO, ήταν ιδιαίτερα θετική, αποτυπώνοντας τη δυναμική του κλάδου των συστημάτων ασφάλειας. Παρακάτω ακολουθεί φωτορέπορταζ και κάποια σημαντικά στοιχεία που προέκυψαν από τα περισσότερα περίπτερα της SECUREXPO. 

To περιοδικό Security Manager μαζί με τα υπόλοιπα θεματικά περιοδικά της Smart Press,Δορυφορικά Νέα, IT Security Professional, Infocom και Digital life ήταν χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης, ενώ η ομάδα των περιοδικών υποδέχονταν τους επισκέπτες στο δικός της περίπτερο.. 

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.