.

TIANDY 2MP – Super Starlight Η.265 με Analytics. Μοναδική καινοτομία για έγχρωμη εικόνα τη νύχτα

H Tiandy ξαναχτυπά και εντυπωσιάζει με τις κάμερες Super Starlight, οι οποίες προσφέρουν έγχρωμο video στα 0,0008 Lux, χωρίς τη χρήση IR φωτισμού, Video Analytics και το νέο πρωτόκολλο H.265

Η Tiandy είναι θυγατρική εταιρεία της Huawei -των 170.000 εργαζόμενων- και ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής καινοτόμων IP καμερών και NVR παγκοσμίως. Ήδη υποστηρίζει το ONVIF 2.5 και οι κάμερες της είναι απόλυτα συμβατές με όλα τα δημοφιλή καταγραφικά της αγοράς (Hikvision, TVT, Dahua, Tiandy), όπως και τα γνωστά VMS λογισμικά (Axxon, oraSYS, Milestone, Exacq, Avigilon κ.ο.κ.).

Έγχρωμο Video 2 Megapixel τη νύχτα στα 0,0008 Lux. Η πρώτη αντίδραση όταν το δει κάποιος είναι να ρωτήσει αν αυτό που βλέπει στην οθόνη είναι ημέρα ή νύχτα. Για πρώτη φορά μία - μη θερμική - κάμερα είναι σε θέση να δώσει εικόνα σε τόσο χαμηλά lux (0,0008) χωρίς τη χρήση IR φωτισμού. Και μάλιστα έγχρωμα και με ιδιαίτερα ζωντανά χρώματα! Την απόδοση αυτή την οφείλουν σε έναν μοναδικό συνδυασμό υλικού hardware (αισθητήρα, φακό, φίλτρα φακού και DSP chip) και ενσωματωμένου λογισμικού επεξεργασίας της εικόνας και συγκεκριμένα τον αλγόριθμο TVP (Transcendent Vision Performance), που αποτελεί μια αποκλειστική καινοτομία της TIANDY. Οι Super Starlight αναμένεται να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών, όπως: αεροδρόμια, λιμάνια, ιχθυοτροφεία, εργοστάσια, αυτοκινητόδρομους. Για περιμετρικές φυλάξεις χώρων ή και για εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό, όπως νυχτερινά κέντρα κ.α.

Κατασκευή με 3 χρόνια εγγύηση, H.265 και πολλές ψηφιακές δυνατότητες. Οι κάμερες της Tiandy διακρίνονται από πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής με 3 χρόνια εγγύηση και διαθέτουν monofocal, varifocal ή motorized φακούς της Fujinon. Τα μοντέλα τους θα δούμε να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας που φτάνουν από -40 (ελάχιστη) μέχρι και +60 βαθμούς Κελσίου (μέγιστη), ενώ διαθέτουν TVS, Surge και Lightning προστασία και πλήρη στεγανότητα IP66 και IP67. Αναλόγως του μοντέλου συναντάμε χαρακτηριστικά όπως: Audio In/Out, Alarm In/Out, BNC Out. Συναντάμε υποδοχή για MicroSD (ή για USB stick) για εσωτερική καταγραφή video και μάλιστα με ANR, δηλαδή δυνατότητα αυτόματης αναπλήρωσης του video στο NVR σε περίπτωσης προσωρινής βλάβης ή διακοπής του δικτύου. Το πρότυπο H.265 High Efficiency Video Coding προσφέρει από 40 έως και 50% αποδοτικότερη συμπίεση του video.

Ενσωματωμένοι αλγόριθμοι Video Analytics. Η Super Starlight Smart H.265 σειρά της Tiandy ενσωματώνει αλγόριθμους VCA ακρίβειας για την διαφύλαξη περιμέτρου όπως: Tripwire, Double Tripwire και Perimeter, ανίχνευσης πλήθους (Crowd), ανίχνευση ανθρώπου που τρέχει (running), εγκαταλελειμμένου αντικειμένου, απωλεσθέντος αντικειμένου (Missing Object), αυτοκίνητο που κινείται γρήγορα (Fast Moving), παράνομου παρκαρίσματος, αλλά και Loitering, Scene Change, Blur Image.

Πληροφορίες:Novo Technologies www.novo.gr, τηλ.: 210 2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.