.

WAVESIGHT - Ασύρματα Συστήματα Μετάδοσης IP Video εξειδικευμένα για εφαρμογές ασφαλείας


Οι εγκαταστάτες καμερών ασφαλείας συνήθως δεν συνιστούν ασύρματες ζεύξεις για τη μετάδοση IP video ασφάλειας. Ακόμα και όταν οι φυσικές συνθήκες της εγκατάστασης δυσχεραίνουν τη διέλευση και εγκατάσταση οπτικής ίνας ή καλωδίων, οι επαγγελματίες συνήθως αποτρέπουν τον τελικό πελάτη από τη λύση της ασύρματης δικτύωσης. Γιατί;

Κυρίως γιατί τα κοινά, μη εξειδικευμένα για εφαρμογές CCTV ασύρματα συστήματα, πρώτον δεν είναι απόλυτα ασφαλή ως προς την κρυπτογράφηση των δεδομένων, δεύτερον είναι ευαίσθητα στις παρεμβολές (από άλλα ασύρματα, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.) παρουσιάζοντας μικρές ή μεγάλες διακοπές στη ροή video και τρίτον εμφανίζουν σημαντική καθυστέρηση (latency), κάτι που είναι απαγορευτικό για χρήση PTZ καμερών. Όλα τα παραπάνω είναι κολοσιαίας σημασίας για τις εφαρμογές IP video streaming για την ασφάλεια. Και αυτά ακριβώς είναι τα σημαντικά ζητήματα που λύνει η Βρεττανική Wavesight και μας παρέχει έτσι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τις εγκαταστάσεις σε κόστος ασύγκριτα μικρότερο από αυτό της καλωδίωσης.

Η σειρά των προϊόντων της Wavesight είναι εντελώς αδιάβροχα (IP67) και ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες, παρέχουν κορυφαία επίπεδα κρυπτογράφησης, βελτιστοποιημένα για ροές video και μεταφέρουν μέχρι και 300MBps σε αποστάσεις μέχρι και 40 km, με δυνατότητα φυσικά αναμετάδοσης σε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η πλήρης σειρά προϊόντων της Wavesight διατίθεται με 2 χρόνια εγγύηση από τον αποκλειστικό διανομέα της σε Ελλάδα και Κύπρο, Novo Technologies (www.novo.gr, τηλ.:2102723127)

Πηγή: securitymanager.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.