.

Η Westnet επίσημος διανομέας των προϊόντων devolo



Η devolo AG, κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στον τομέα των λύσεων Powerline και η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη διάθεση της πλήρους γκάμας προϊόντων Powerline της devolo μέσα από το δίκτυο της Westnet.

Η νέα συνεργασία της devoloμε τη Westnet σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την διεύρυνση και τη διαρκή ενίσχυση της διάθεσης των προϊόντων devolo, που συνάδει με το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για τη δημιουργία συνεργασιών με πολλαπλά οφέλη για τον καταναλωτή.

«Η νέα συνεργασία με την Westnet προσθέτει στην devolo έναν αξιόπιστο και ισχυρό συνεργάτη που θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη των προϊόντων devolo στην Ελληνική αγορά», δήλωσε σχετικά, ο Γενικός Διευθυντής της devolo Ελλάς, Πέτρος Κοντζίνος.

Εκ μέρους της Westnet, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ρόμπυ Μπουρλάς, σημείωσε για τη συνεργασία: «Η νέα αυτή συνεργασία με την devolo έρχεται να προστεθεί και να διευρύνει περαιτέρω την ευρεία γκάμα των προϊόντων τεχνολογίας υψηλής ποιότητας που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η devolo AG, είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον τομέα των λύσεων Powerline με προϊόντα υψηλών επιδόσεων και αξιοπιστίας».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, σημείωσε «Τα προϊόντα devolo βρίσκονται σε όλο των δίκτυο συνεργατών της Westnet, που εμπορεύονται προϊόντα τεχνολογίας, δίνοντας μία ακόμη ποιοτική επιλογή στους πελάτες των καταστημάτων».

Από την ίδρυσή της το 2009, η γερμανική devolo παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη και σήμερα κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά των λύσεων Powerline, με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα 29 και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Η υψηλή κατάταξη στις προτιμήσεις των καταναλωτών οφείλεται στην υψηλή αξιοπιστία, στην ποιότητα, την ευκολία και τη μοναδική εμπειρία χρήστη που προσφέρουν τα προϊόντα devolo.

Ο πυρήνας της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων devolo στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων, σε έξυπνα σπίτια, σε machine-to-machine επικοινωνία, Internet of Things, αλλά και smart grid. Με πατενταρισμένες τεχνολογίες της ίδιας της devolo, αλλά και μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης που εδρεύουν στη Γερμανία, η εταιρεία σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στοhttp://www.devolo.gr
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.