.

Νέος WiFi Repeater από την devolo με ταχύτητα έως 1200 Mbps


Ο νέος devolo WiFi Repeater ac προσφέρει τεχνολογία dual-band και υποστηρίζει το πρότυπο WiFi ac για γρήγορη μετάδοση δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps.

Ο devolo WiFi Repeater ac χρησιμοποιεί τόσο το εύρος των 2,4 GHz όσο και αυτό των 5 GHz για τη μετάδοση των δεδομένων (WiFi-n, WiFi-ac). Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην αυτόματη επιλογή καναλιού και ένα συνδυασμό ταχύτητας ασύρματης ταχύτητας που φτάνει έως 1200 Mbps. Ο νέος devolo repeater, λειτουργεί άψογα τόσο με παλαιότερους όσο και με νέας γενιάς φορητούς υπολογιστές, smartphones και tablets, μέσα από ένα συμπαγές και κομψό σχεδιασμό.

Ο devolo WiFi Repeater ac είναι εξοπλισμένος με μία πρακτική λειτουργία WPS που βοηθά το χρήστη στην εγκατάστασή του έτσι ώστε να απολαμβάνει άμεσα και εύκολα τη χρήση του. Η λειτουργία αυτή λαμβάνει τα δεδομένα διαμόρφωσης από τον router με το πάτημα ενός κουμπιού, εξαλείφοντας τη χειροκίνητη εισαγωγή των δεδομένων πρόσβασης. Ο devolo WiFi Repeater ac έρχεται έτσι και «κουμπώνει» αυτόματα στο υπάρχον ασύρματο δίκτυο. Εάν ο router δεν διαθέτει λειτουργία WPS, τότε ο χρήστης μπορεί να κάνει χειροκίνητη ρύθμιση μέσα σε λίγα βήματα.


Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να καθορίσει την ιδανική θέση για τοποθέτηση, χρησιμοποιώντας την ένδειξη ισχύος σήματος πέντε επιπέδων. Μετά τη πρώτη διαμόρφωση, ο devolo WiFi Repeater ac μπορεί να δοκιμαστεί σε διαφορετικές πρίζες ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, χωρίς να χάνονται οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις κατά τη διαδικασία αυτή.

Ο νέος WiFi Repeater ac παρέχει επιπλέον θύρα Gigabit LAN για σύνδεση διαφόρων συσκευών στο Internet, όπως smart TVs, δικτυακοί εκτυπωτές, PCs, streaming boxes και κονσόλες παιχνιδιών ακόμη και όταν αυτές δεν διαθέτουν ικανότητα ασύρματης σύνδεσης.

Για προχωρημένους χρήστες υπάρχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που διαθέτει ο repeater: Μπορεί να ρυθμιστεί ως ένα σημείο πρόσβασης (access point) μέσω του web interface, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ασύρματης σύνδεσης (για τους επισκέπτες, για παράδειγμα).

Ο devolo WiFi Repeater ac είναι άμεσα διαθέσιμος σε όλα τα καταστήματα όπου πωλούνται τα προϊόντα devolo (http://www.devolo.com/gr/Where-to-Buy) στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 69,90 ευρώ και καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας, διάρκειας τριών ετών.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.