.

Η αγορά Access Control θα φθάσει τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019


Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης προβλέπεται να φθάσει τα 31,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019, με ετήσιο ρυθμό αύξησης 12,6%, σύμφωνα με μια νέα πρόβλεψη τηςPersistence Market Research.

Πλεονεκτήματα, όπως η υψηλή ακρίβεια, η ευκολία και η αποτελεσματικότητα των συστημάτων Access Control αυξάνουν την ελκυστικότητα τους στην παγκόσμια αγορά των υπηρεσιών ασφαλείας. Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων, των βανδαλισμών και των βίαιων περιστατικών σε δημόσιους χώρους, όπως τα κέντρα των πόλεων και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, είναι μερικοί από τους παράγοντες που οδηγούν σε αύξηση της ζήτησης.

Η αύξηση του διεθνούς εμπορίου και οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν επηρεάσει τον κρατικό και τον ιδιωτικό τομέα να επενδύσουν σε καλύτερες εγκαταστάσεις υποδομής. Η ζήτηση συστημάτων ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης αναμένεται να αυξηθεί σε τομείς όπως η κατασκευή δρόμων, κτιρίων κατοικιών, κέντρων υγείας και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα επίπεδα ασφάλειας.

Η παγκόσμια αγορά Access Control αυξήθηκε από 10,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009 σε 15,4 δισεκατομμύρια το 2013. Τα συστήματα ελέγχου ταυτότητας (η μεγαλύτερη αγορά το 2013) σημείωσε 13,1% ετήσια αύξηση την περίοδο 2009-2013 για να φτάσει τα 11,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η αγορά Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να καταγράψει τον υψηλότερο μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 16,7% για να φθάσει τα 9.6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.

Πηγή: Zarifopoulosblog
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.