.

Προεγκατάσταση Apple HomeKit σε νοικοκυριά


Η Apple κάνει ένα βασικό πρώτο βήμα προς την εδραίωση του Apple HomeKit με την προεγκατάστασή του σε περιορισμένο αριθμό νοικοκυριών. 

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του WWDC 2016, η Apple θα εξοπλίσει ένα περιορισμένο πλήθος νοικοκυριών με το Apple HomeKit, προκειμένου να αντλήσει σημαντικά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα και την καθημερινή χρήση του συστήματός της. Τα Apple HomeKit θα είναι πλήρως λειτουργικά στα σπίτια στα οποία θα εγκατασταθούν και οι κάτοχοί τους θα μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητές τους.

Το Apple HomeKit επιτρέπει στο χρήστη του να διαχειριστεί όλους τους αυτοματισμούς του σπιτιού του, όπως το να ρυθμίσει τον ψηφιακό θερμοστάτη, τον κλιματισμό, να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει συσκευές, καθώς και να ελέγχει τον φωτισμό. Η Apple ήρθε σε συμφωνία με συγκεκριμένους κατασκευαστές σπιτιών στις ΗΠΑ, προκειμένου να χτίσουν τα σπίτια τους με βάση τις προδιαγραφές που θέτει η Apple για την ορθή λειτουργία του HomeKit. Τα πρώτα σπίτια που θα έχουν προεγκατεστημένα συστήματα Apple HomeKit στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι διαθέσιμα από τις αρχές του φθινοπώρου και έπειτα.

H εφαρμογή μέσω της οποίας θα μπορεί κανείς να χειρίζεται ένα σύστημα Apple HomeKit από το iOS 10 κινητό ή tablet ονομάζεται Home και έκανε και εκείνη το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του φετινού WWDC της Apple.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.