.

Οδηγώντας μέσω ενός Car Scanner



Η BOOS SA στρατηγικός συνεργάτης της Astrophysics παρουσιάζει το πρωτοποριακής τεχνολογίας HXC-320 Car Scanner

Άννα Καλοειδά
Διευθύντρια Συστημάτων Ηλεκτρονικής Ασφάλειας
BOOS SA 

H Astrophysics ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές συστημάτων X-RAY, καινοτομώντας για άλλη μία φορά, εισάγει το νέο car scanner προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα με την μεγαλύτερη διαπερατότητα, ένα προϊόν πολύ υψηλών προδιαγραφών και μοναδικού σχεδιασμού και αισθητικής.

Με τη γνωστή πρωτοποριακή τεχνολογία της Astrophysics και διαθέτοντας υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά, το HXC-320 CarScanner δίνει τη δυνατότητα γρήγορου και αποτελεσματικού ελέγχου των οχημάτων. Διακρίνεται για την υψηλή απόδοση, με έως και 180 οχήματα ανά ώρα, ενώ οι δέσμες ακτινών Χ, διοχετεύονται χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια 320kV, συμμετρικά από πάνω προς τα κάτω προς το όχημα, προσφέροντας μέγιστη καθαρότητα και εξαιρετικής ποιότητας εικόνα χωρίς παραμορφώσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανιχνεύει τα αυτοκίνητα και τα μηχανοκίνητα οχήματα με ύψος 2,7 μέτρα και πλάτος 2,6μέτρα. Διαθέτει μεγάλη διαπερατότητα 60-65mm εξασφαλίζοντας στο χειριστή αποτελεσματικότερο και ταχύτερο έλεγχο. Έτσι, γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά ο εντοπισμός επικίνδυνων αντικειμένων όπως εκρηκτικά, όπλα, λαθραία εμπορεύματα, κλπ.

Το HXC-320 Car Scanner, λειτουργεί με υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας (Inter Core i7, RAM 4Gb ), λειτουργικό σύστημα Windows 7, ενώ είναι εφοδιασμένο με UPS για την υποστήριξη αδιάλειπτής λειτουργίας στο δίκτυο υπολογιστών. Έχει δυνατότητα απεικόνισης μόνο τωνοργανικών υλικών (Organics) και μόνο των μη οργανικών υλικών (InOrganics). Διαθέτει μονάδα zoom που παρέχει δυνατότητα επισταμένης εξέτασης του υπό έλεγχο αντικειμένου, όταν είναι επιθυμητό και σε συνεχή βήματα χωρίς αλλοίωση των pixels. Το HXC-320 Car Scanner διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, έχει προσεγμένη και στιβαρή κατασκευή και μικρό μέγεθος. Ταυτόχρονα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει στις κακουχίες και στις αντίξοες συνθήκες. Ο χώρος που θα βρίσκεται ο χειριστής που θα κάνει τον έλεγχο μπορεί να είναι μέχρι 100 μέτρα μακριά από το μηχάνημα ενώ υποστηρίζει δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου, ενός δεύτερου υπολογιστή που θα τοποθετηθεί στο γραφείο του προϊσταμένου και στον οποίο ο χειριστής μπορεί να προωθεί για περαιτέρω έλεγχο την εικόνα ενός ύποπτου αντικειμένου.

Το HXC-320 Car Scanner έχει δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Αναφέροντας ενδεικτικά κάποιες από τις μεταβολές/προσθήκες που είναι εφικτές, στο HXC-320 Car Scanner μπορεί να τοποθετηθεί και ράμπα, ενώ με επιπρόσθετο εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης πινακίδων, καταμέτρησης των οχημάτων, έλεγχο της ταχύτητας, τοποθέτηση σημάτων κυκλοφορίας για την διευκόλυνση των οδηγών και του χειριστή. Αποτελεί ιδανική λύση για διυλιστήρια, μηχανογραφικά κέντρα, αεροδρόμια, κυβερνητικά κτίρια, εμπορικά κέντρα, μουσεία, εισόδους/εξόδους συνόρων κρατών , αθλητικών εκδηλώσεων κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην BOOS S.A., www.boos.gr, T:2106549590.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.