.

Συνεργασία της Fetronic με τον κατασκευαστικό οίκο ALEAN για τη διάθεση συστημάτων συναγερμού στην Ελλάδα



Μια νέα δυνατή συνεργασία αντιπροσώπευσης συστημάτων ασφάλειας που την ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία Fetronic. Συγκεκριμένα στο δυναμικό συνεργασιών της εταιρίας εντάσσεται ακόμα ένας ισχυρός κατασκευαστικός, η ALEAN.

Η ALEAN ειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας με συνέπεια και πολύχρονη εμπειρία, κατασκευάζοντας συναγερμούς και περιφερειακά αυτών που διακρίνονται για την αξιοπιστία λειτουργίας και την ποιότητα κατασκευής τους.

Μεταξύ των νέων προϊόντων της εταιρίας - που συναντάμε στη πλούσια γκάμα λύσεων που διαθέτει – περιλαμβάνονται υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολώνας με πολλαπλές διαδραστικές δέσμες υπερύθρων, ανίχνευση με διακοπή 2 διαδοχικών δεσμών, εύκολη ευθυγράμμιση με οπτική ένδειξη LED και ηχητικό βομβητή και κάλυμμα από υψηλής ποιότητας κράματος αλουμινίου που τους καθιστά ανθεκτικούς σε βροχή, ομίχλη, χιόνι και παγετό. Επίσης στην ευρύτατη γκάμα συστημάτων συναγερμού περιλαμβάνοντια πίνακες συναγερμού, ανιχνευτές κίνησης και καπνού, σειρήνες εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης και πολλά άλλα περιφερειακά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fetronic (www.fetronic.gr) ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109421802.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.