.

FIRECLASS FC501. Με την απλότητα του συμβατικού και την τεχνολογία του διευθυνσιοδοτούμενου



Ο νέος πίνακας FC501 της Fireclass του ομίλου Tyco Fire Products, σχεδιάστηκε για να είναι εξαιρετικά εύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση, σε συνδυασμό με πολλές τεχνολογικές δυνατότητες υψηλής απόδοσης. 

Με την ονομασία FC501 εισάγεται στην αγορά ο νέος ψηφιακός διευθυνσιοδοτούμενος (addressable) πίνακας πυρανίχνευσης της εταιρίας FIRECLASS, του ομίλου TYCO FIRE PRODUCTS. Ο FC501, προσφέρει την απλότητα ενός συμβατικού αναλογικού συστήματος (conventional) όπως επίσης και τα οφέλη της τεχνολογίας ενός ψηφιακού διευθυνσιοδοτούμενου πίνακα πυρανίχνευσης FIRECLASS.

Η αυτόματη αντιμετώπιση, οι έξυπνες ζώνες, η λειτουργία βοήθειας πάνω στην οθόνη, θύρα USB και η ευκολία να διαμορφώσετε τον πίνακα με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση του FC501 μέσα σε λίγα απλά βήματα.

Ο 3 σε 1 βρόγχος επιτρέπει 3 κυκλώματα συσκευών να συνδεθούν στον πίνακα παρέχοντας ευελιξία και απλοποίηση της καλωδίωσης. Το σύστημα μπορεί να δώσει αυτόματη διεύθυνση με μία κίνηση και να ορίσει την αρίθμηση βάσης της σειράς ελέγχου των ανιχνεύσεων κατά την παράδοση. Εάν η διαμόρφωση του συστήματος θα πρέπει να τροποποιηθεί και οι συσκευές ή οι ζώνες θα πρέπει να προγραμματιστούν εκ νέου, τότε το ισχυρό λογισμικό Intelli-Zone μειώνει σημαντικά το χρόνο ρύθμισης τους, επιτρέποντας στον εγκαταστάτη να εκτελέσει ταυτόχρονα έλεγχο και προγραμματισμό.

Το λογισμικό παρέχεται δωρεάν, είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και παρέχει γραφική εμφάνιση όλων των συσκευών που συνδέονται στους βρόγχους. Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης εργαλείο υπολογισμού μπαταρίας και καλωδίου για να βοηθήσει τον εγκαταστάτη στον σχεδιασμό του συστήματος. Επίσης, επιτρέπει εισαγωγή κάτοψης, βασισμένο σε πολυεπίπεδους χάρτες και επιτρέπει απομακρυσμένα σε πραγματικό χρόνο την απεικόνιση κατάστασης οποιουδήποτε βρόγχου, ζώνης και σημείου. Παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με οποιανδήποτε IP camera και ανιχνευτή καπνού για εξακρίβωση συναγερμού πυρκαγιάς σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το σύστημα από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο επιτρέποντας μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης του συστήματος με λειτουργίες όπως reset, silence, evacuation.

Ο πίνακας ελέγχου FIRECLASS FC501 υποστηρίζει συνολικά 128 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων διπλούς και τριπλούς ανιχνευτές τεχνολογίας και ένα πλήθος περιφερειακών συσκευών και σειρήνες, όπως αρμόζει σε μία από τις μεγαλύτερες γκάμες που διατίθενται στην αγορά.


Πληροφορίες:SDC, www.sdc.com.cy, τηλ.: +357 22 252040

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.