.

H Dahua ανακοίνωσε τη νέας γενιάς τεχνολογία HDCVI 3.0 για αναλογικό HD, για μεγαλύτερη συμβατότητα και έξυπνα χαρακτηριστικά


Το HDCVI είναι το γνωστό τεχνολογικό πρότυπο που ανέπτυξε και προώθησε η Dahua από το 2012 προκειμένου να καλύψει την ανάγκη έργων ασφάλειας για αναλύσεις HD μέσω αναλογική καλωδιακής υποδομής. Η τεχνολογία αυτή συνεχώς εξελίσσεται και πολύ πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί το νέας γενιάς πρότυπο HDCVI3.0 με το οποίο η μετάδοση HD εικόνας μέσω ομοαξονικών καλωδίων θα γίνεται με μεγαλύτερη αξιοπιστία, πιο οικονομικά και με υψηλότερη απόδοση και λειτουργικότητα. 

Το πιο σημαντικό όμως στο νέο HDCVI3.0 είναι η πλήρης συμβατότητα που παρουσιάζει με ένα πολύ μεγάλο αριθμό τεχνολογικών προτύπων στο τομέα της βίντεο επιτήρησης αλλά και η υποστήριξη σε ακόμα υψηλότερες αναλύσεις της τάξεως των ultra HD και 4Κ, καθώς επίσης και αρκετές νέες έξυπνες λειτουργίες.

Συγκεκριμένα, το HDCVI3.0 της Dahua παρουσιάζει συμβατότητα με 5 πολύ δημοφιλείς πλατφόρμες και συγκεκριμένα: HDCVI, AHD, TVI, IP και Analog, ενώ μπορεί να δεχτεί είσοδο από IP συστήματα. Τα DVR που υποστηρίζουν την τεχνολογία HDCVI3.0 μπορούν να λειτουργήσουν ως access point για την ενσωμάτωση εξωτερικών παθητικών υπέρυθρών ανιχνευτών και άλλου τύπου ανιχνευτές και αισθητήρες. 

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο πρότυπο υποστηρίζει έξυπνες λειτουργίες όπως ανίχνευση προσώπων, καταμέτρηση ατόμων, χαρτογράφηση και έξυπνη παρακολούθηση στόχων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για το HDCVI3.0 είναι η απόσταση μετάδοσης μιας και το σήμα μπορεί να μεταδοθεί σε 1200 μέτρα με χρήση καλωδίου 75-5 με χαμηλό ποσοστό παραμόρφωσης.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.