.

Δελτίο Τύπου: έκθεση HI-TECH HOTEL EXPO



Η εταιρία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων MGMEDIAEXPO LTD, σε συνεργασία με την εταιρία EXPO LINE θα διοργανώσει στην Ελλάδα την έκθεση HI-TECH HOTEL EXPO.

Η HI-TECH HOTEL EXPO θα λάβει χώρα στο Κέντρο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ από 10 έως 12 Φεβρουαρίου 2017.

Η HI-TECH HOTEL EXPO είναι μια νέα εκθεσιακή πρόταση που εστιάζει στις τεχνολογίες και την καινοτομία των ξενοδοχειακών μονάδων και δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων να έρθουν σε επαφή με τεχνολογικά συστήματα και προϊόντα, όχι αποσπασματικά, ούτε συμπληρωματικά, αλλά μέσω μιας απόλυτα εξειδικευμένης διοργάνωσης.

Οι νέες τεχνολογίες όπως το διαδίκτυο, το digital marketing, οι οn-line κρατήσεις καθώς και το smart hotel, αποτελούν σήμερα το πολύτιμο εργαλείο κάθε ξενοδόχου και τουριστικού καταλύματος.

Η HI-TECH HOTEL EXPO απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group επισκεπτών και φιλοδοξεί να αποτελέσει την εκθεσιακή πλατφόρμα για την παρουσίαση τεχνολογικών λύσεων (εξοπλισμού, συστημάτων & υπηρεσιών), που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ξενοδοχειακού προϊόντος και την επιχειρηματική ανάπτυξη σε έναν κλάδο με ιδιαίτερη δυναμική για την Ελληνική οικονομία.

Η EXPO LINE στην Ελλάδα δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 έτη στην διοργάνωση εκθέσεων, με εξειδίκευση σε επαγγελματικά event τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί με εξαιρετική επιτυχία τις εκθέσεις SECUREXPO & INDELEX.

Η MGMEDIAEXPO LTD εταιρία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων θέλει να φέρει στην Ελλάδα – μια κατεξοχήν τουριστική χώρα - ένα νέο εκθεσιακό θεσμό που σε άλλες χώρες με αναπτυγμένο τουρισμό και ξενοδοχειακή βιομηχανία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.








Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.