.

HIKVISION DS-7200HQHI-F2/N. Υψηλή Ποιότητα και Απόδοση



Το νέο DS-7200HQHI-F2/N αποτελεί ένα σύστημα καταγραφής που ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης που αναμένουμε από ένα σύστημα της Hikvision.

Κάθε νέα πρόταση της Hikvision στο τομέα των συστημάτων επιτήρησης αναμένεται με ενδιαφέρον στην αγορά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γίνει διαφορετικά και με την παρουσίαση του νέου μοντέλου της σειράς καταγραφικών TURBO HD DVR με το κωδικό ονομασίας DS-7200HQHI-F2/N,που διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 8 και 16 καναλιών αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια μονάδα καταγραφής που υποστηρίζει τεχνολογίες HD-TVI, AHD και φυσικά IP και αναλογικές κάμερες, καθώς και το πρωτόκολλο HIKVISION-C για σύνδεση των καμερών μέσω ομοαξονικών καλωδίων προσφέροντας μετάδοση σημάτων εικόνας σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Επίσης, τα καταγραφικά της σειράς υποστηρίζουν συμπίεση σύμφωνα με τα πρότυπα H.264, H.264+ & Dual-stream εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα, υψηλή ποιότητα εικόνας με μεγάλο βαθμό συμπίεσης των αρχείων διευκολύνοντας τη μετάδοση και αποθήκευση των αρχείων. 

Και οι δυο εκδόσεις του νέου DVR ενσωματώνουν παράλληλες εξόδους HDMI, VGA και CVBS. Συγκεκριμένα το DS-7216HQHI-F2/N (8 καναλιών) προσφέρει τη δυνατότητα εξόδου σε HDMI/VGA μέχρι και την ανάλυση των 1920x1080, ενώ το ακόμα ισχυρότερο μοντέλο το DS-7216HQHI-F2/N υποστηρίζει την ανάλυση των 4K (3840x 2160).

Σε ότι αφορά το video output των δύο συσκευών και οι δύο σε κατάσταση main stream υποστηρίζουν frame rate 1/16 fps σε πραγματικό χρόνο. Σε κατάσταση sub stream υποστηρίζουν ανάλυση WD1/4CIF στα 12 fps (σε όχι πραγματικό χρόνο) και ανάλυση CIF/QVGA/QCIF σε πραγματικό χρόνο (real time).

Το video bit rate κυμαίνεται από 32 kbps μέχρι και 6 Mbps. Εξετάζοντας τον ήχο, θα δούμε ότι εδώ οι συσκευές της σειράς διαθέτουν ένα 1 κανάλι ήχου με σύνδεση RCA και audio bit rate στα 64 kbs.

Ικανοποιητικές σε απόλυτο βαθμό είναι και οι δικτυακές δυνατότητες των DVR της σειράς, αφού υποστηρίζουν κάθε γνωστό τρόπο δικτύωσης όπως το TCP/IP, PPPoE, DHCP, EZVIZ Cloud P2P, DNS, DDNS, NTP, SADP, NFS, iSCSI, UPnP™, HTTPS.

Ένα εξίσου δυναμικό χαρακτηριστικό αυτών των μοντέλων είναι οι αποθηκευτικές τους δυνατότητες υποστηρίζοντας δύο διασυνδέσεις τύπου SATA με συνολική δυνατότητα αποθήκευσης (με την χρήση επεκτάσεων) μέχρι και 6 TB.

Μια άλλη διαφοροποίηση που προκύπτει ανάμεσα στις δυο εκδόσεις των 8 και 16 καναλιών, είναι στις θύρες εξωτερικής διασύνδεσης. Το DS-7208HQHI-F2/N διαθέτει μια θύρα 1, RJ45 10M/100M self-adaptive Ethernet interface, 2 θύρες USB τεχνολογίας 2.0 και μια σειριακή θύρα σύνδεσης τύπου RS-485. Το DS-7216HQHI-F2/N έρχεται εξοπλισμένο με μια θύρα 1, RJ45 10M/100M/1000M self-adaptive Ethernet interface, με μια θύρα USB 2.0 στην πρόσοψη του μηχανήματος, με μια θύρα USB 3.0 στην πίσω όψη του μηχανήματος και επίσης με μια σειριακή θύρα σύνδεσης τύπου RS-485. Πολύ ικανοποιητική είναι και η ενεργειακή συμπεριφορά των μηχανημάτων με το DS-7208HQHI-F2/N να μην ξεπερνάει τα 20 Watt κατανάλωση (χωρίς την χρήση σκληρού δίσκου) ενώ το DS-7216HQHI-F2/N δεν υπερβαίνει τα 30 Watt πάλι χωρίς την χρήση σκληρού δίσκου.



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.