.

POLITEC MANA. Δέσμες μεγάλης εμβέλειας μονής ή διπλής τεχνολογίας για περιμετρική προστασία


O Ιταλικός οίκος POLITEC, με εξειδίκευση στην κατασκευή συστημάτων περιμετρικής προστασίας, που διακρίνονται για το προηγμένο design και την υψηλή αξιοπιστία, διαθέτει την σειρά δεσμών μεγάλης εμβέλειας ΜΑΝΑ, που μπορούν να καλύψουν αποστάσεις, μέχρι 250 μέτρα.

Έχουν σχεδιαστεί για προστασία μεγάλων εξωτερικών χώρων, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν και να ρυθμιστούν στις ανάγκες και στο επίπεδο προστασίας που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση: κάλυψη μόνο με δέσμη μικροκυμάτων (ΜΑΝΑ MW), κάλυψη μόνο με ενεργές υπέρυθρες δέσμες (ΜΑΝΑ IR SMA) ή συνδυασμός και των δύο (διπλή τεχνολογία -MANA DT SMA).

Η δέσμη μικροκυμάτων ΜΑΝΑ MW λειτουργεί στα 24GHz στην μπάντα K, χρησιμοποιεί παραβολική κεραία 200 χιλιοστών και έχει 4 διαφορετικά κανάλια συγχρονισμού, διαθέτοντας μεγάλη εμβέλεια αλλά με πολύ μικρή διάμετρο λοβού, κάτι που επιτρέπει την εγκατάσταση ακόμη και σε στενούς χώρους. Η σειρά ΜΑΝΑ IR SMA περιλαμβάνει μόνο ενεργές δέσμες υπερύθρων, εξοπλισμένες με οπτικούς φακούς για εμβέλεια μέχρι 100 μέτρα ή προαιρετικά με μεγαλύτερους και πιο ισχυρούς φακούς, για κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων, μέχρι 250μέτρα. Η σειρά ΜΑΝΑ DT SMA διαθέτει έναν συνδυασμό δεσμών υπερύθρων και μικροκυματικών σε ένα ζευγάρι στύλων, με τον έναν από αυτούς να περιέχει 1 πομπό μικροκυμάτων και 4 πομπούς IR και ο άλλος 1 δέκτη μικροκυμάτων και 4 δέκτες IR.Οι δέσμες MANA IR SMA και ΜΑΝΑ DT SMA μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυο RS485 και να ελέγχονται κεντρικά από τον πίνακα ελέγχου ADEBUS. Κάθε στύλος ΜΑΝΑ τροφοδοτείται με 220VAC, διαθέτει στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο, με κάλυμμα από polycarbonate υλικό και ειδικές βάσεις στήριξης, για τοποθέτηση σε τοίχο ή πάτωμα και στο έδαφος με την ειδική βάση-κουτί διακλάδωσης (POB 30).


ΗΛΚΑ www.ilka.gr τηλ.: 210-6071510 



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.