.

RFT alarms C816. Ευκολία εγκατάστασης & φιλικότητα χρήσης



Πλούσια χαρακτηριστικά αλλά και πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν σημαντικά τους εγκαταστάτες στο προγραμματισμό και τους χρήστες στο χειρισμό υποστηρίζει ο πίνακας C816 της RFT alarms.

Τον Ιούλιο του 2016, συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της RFT alarms από την Artion Security Systems. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και έχει σαν αποτέλεσμα την προσφορά ποιοτικών προϊόντων συστημάτων συναγερμού σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στον επαγγελματία εγκαταστάτη και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.

Από τις κεντρικές μονάδες της RFT alarms ξεχωρίζει ο πίνακας C816 καθώς διαθέτει πολύ πλούσια χαρακτηριστικά, φιλικό menu προγραμματισμού για τον εγκαταστάτη, καθώς και ευκολία χειρισμού από τον χρήστη.

Η κεντρική μονάδα C816 set με MPV16 τηλεφωνητή υποστηρίζει 8 ζώνες στην πλακέταδιπλασιαζόμενες σε 16 με τη χρήση αντιστάσεων καθώς επίσης και 2 ζώνες πληκτρολογίου σε κάθε LCD ή LED πληκτρολόγιο. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 101 προγεγραμμένων Ελληνικών φωνητικών μηνυμάτων για αποστολή οποιουδήποτε συμβάντος επιθυμεί ο χρήστης και ταυτόχρονα εύκολη δυνατότητα τροποποίησης του μηνύματος μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο. Πολύ χρήσιμο για τον απομακρυσμένο πλήρη χειρισμό του πίνακα. όπως όπλιση, αφόπλιση, βραδινή όπλιση, bypass, ON/OFF PGM, είναι η μονάδα DTMF που ενσωματώνει ο πίνακας. Επίσης διαθέτει : 4 PGM (2 στην πλακέτα και 2 MPV16) επεκτεινόμενα σε 8 με 46 διαφορετικές λειτουργίες, 2 ανεξάρτητα partition, 2 κωδικούς και 2 τηλέφωνα για σύνδεση με κέντρο λήψεως σημάτων, ενώ υποστηρίζει μέχρι 8 LCD πληκτρολόγια, με μπλε οθόνη 2 γραμμών, 16 χαρακτήρων η κάθε μία

Ο προγραμματισμός του πίνακα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, είτε μέσω του πληκτρολογίου (LCD ή LED), είτε μέσω Η/Υ χρησιμοποιώντας την συσκευή TTL/USB και του προγράμματοςEZcom το οποίο για μεγαλύτερη διευκόλυνση του εγκαταστάτη έχει μεταφραστεί στην Ελληνική γλώσσα. Μία σημαντική ευκολία που προσφέρει ο πίνακας C816 στον εγκαταστάτη είναι η δυνατότητα να διπλασιάζει κάθε φορά όσες ζώνες απαιτούνται για να φτάσει τον μέγιστο αριθμό των ζωνών που χρειάζεται η εγκατάσταση, χωρίς να είναι αναγκασμένος να διπλασιάζει όλο τον πίνακα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Ο χειρισμός του πίνακα είναι πολύ απλός για τον τελικό χρήστη, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας γρήγορη εκμάθηση και μπορεί να γίνει με 4 τρόπους:

από το πληκτρολόγιο, απομακρυσμένα, μέσω τηλεχειρισμού και μέσω tags ή κάρτας.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να χειριστεί τα PGM του πίνακα (μέχρι 8 συνολικά) από το πληκτρολόγιο, σαν διακόπτες ON/OFF για διάφορες λειτουργίες, π.χ. άναμμα φώτων.

Η εμπορική πολιτική που έχει επιλέξει η Artion Security για την διάθεση των προϊόντων της RFT alarms στην Ελληνική αγορά, είναι να διατίθενται μόνο σε επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων. Επίσης μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην προστασία των προϊόντων και στην πώληση τους μέσω διαδικτύου, γι’ αυτό και δεν επιτρέπεται η αναγραφή τιμών στο internet. Η υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων RFT δίνει τη δυνατότητα στην Artion Security Systems να τα διαθέτει με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.


Πληροφορίες: Artion Security Systems, www.artion-sec.gr, τηλ.: 2105811463

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.