.

TIANDY Wi-Fi 2MP. Ασύρματη Η.265 Mini Dome Starlight με WDR και Video Analytics

Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, μικρόφωνο, Alarm In/Out, SD κάρτα και 3 χρόνια εγγύηση συνοδεύουν το νέο ασύρματο μοντέλο TC-NC9201S3E-2MP-E-I2S που έρχεται να προστεθεί στην πλούσια σειρά starlight.

Οι starlight IP κάμερες της Tiandy, με την έγχρωμη εικόνα τη νύχτα, συγκαταλέγονται ήδη στα επιτυχημένα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Το νέο ασύρματο μοντέλο TC-NC9201S3E-2MP-E-I2S έρχεται να προστεθεί στην πλούσια σειρά starlight, το οποίο ενσωματώνει 10 αλγόριθμους Video Analytics, είναι ONVIF 2.5, υποστηρίζει πρωτόκολλο H.265και διανέμεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή από τη Novo Technologies με 3 χρόνια εγγύηση. Οι IP κάμερες της Tiandy είναι απόλυτα συμβατές με όλα τα δημοφιλή καταγραφικά της αγοράς (Hikvision, TVT, Dahua, Tiandy), όπως και τα γνωστά VMS λογισμικά (Axxon, oraSYS, Milestone, Exacq, Avigilon κ.ο.κ.). Για την απόδοση των starlight και την έγχρωμη εικόνα τη νύχτα στα 0,002 Lux (οι Super Starlight φτάνουν και τα 0,0008 Lux), χωρίς τη χρήση IR, το έχουμε ξαναγράψει ότι εκτός από εντυπωσιακό είναι και σε πολλές εγκαταστάσεις ιδιαίτερα χρήσιμο. Το συγκεκριμένο όμως μοντέλο προσφέρει επιπλέον και ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, κατί που το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στην εγκατάσταση. Επίσης δέχεται SD κάρτα για εσωτερική καταγραφή video και μάλιστα με ANR (Automatic Network Replenishment), δηλαδή δυνατότητα αυτόματης αναπλήρωσης του video στο NVR σε περίπτωσης προσωρινής βλάβης ή διακοπής του δικτύου. Οι Mini-Dome Starlight της Tiandy αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κυρίως σε εσωτερικούς χώρους, σπίτια, καταστήματα, νυχτερινά κέντρα, λόμπι ξενοδοχείων, γραφεία και γενικότερα όπου η εγκατάσταση καλωδίων είναι δύσκολη και απαιτείται γρήγορη μετάδοση (H.265), εξαιρετική εικόνα τη νύχτα (starlight) και την ημέρα (2 Megapixel – True WDR), και όπου απαιτείται ανεξάρτητη εσωτερική καταγραφή σε SD κάρτα.

Οι νέες mini dome της Tiandy διακρίνονται από πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής με 3 χρόνια εγγύηση, και διαθέτουν monofocal φακό της Fujinon και αντιβανδαλιστική προστασία (IK10). Τα συγκεκριμένα μοντέλα αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας που φτάνουν από -30 (ελάχιστη) μέχρι και +60 βαθμούς Κελσίου (μέγιστη), ενώ διαθέτουν TVS, Surge και Lightning προστασία. Επίσης διαθέτει Audio In/Out με ενσωματωμένο μικρόφωνο και Alarm In/Out. Επιπλέον υποστηρίζουν το upload σε FTP server για μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής, όπως και Corridor Mode, NTP, 4 ζώνες Regions Of Interest (ROI), Smart Defog, HLC, Privacy masks, Image Stabilizer, Reset Button και 100dB True WDR.

Η Mini-Dome Starlight της Tiandy ενσωματώνει αλγόριθμους VCA ακρίβειας για την διαφύλαξη περιμέτρου όπως: Tripwire και Perimeter, ανίχνευσης πλήθους (Crowd), ανίχνευση γρήγορα κινούμενου αντικειμένου (fast moving), εγκαταλελειμμένου αντικειμένου, απωλεσθέντος αντικειμένου (Missing Object), αυτοκίνητο που κινείται γρήγορα (Fast Moving), παράνομου παρκαρίσματος, αλλά και Loitering, Scene Change, Blur Image και Abnormal Audio.



Πληροφορίες:Novo Technologies, www.novo.gr, τηλ.: 210 2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.