.

Νέα γενιά συσκευών Veritas NetBackup με δυνατότητες εποπτείας δεδομένων


Η Veritas Technologies LLC, παρουσίασε την επόμενη γενιά NetBackup Appliances 5200-series με δυνατότητες εποπτείας δεδομένων. Το νέο NetBackup Appliance 5240παράλληλα με το Veritas Information Map είναι η κορυφαία λύση που ενσωματώνει προστασία και εποπτεία δεδομένων, ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των επιχειρήσεων στη διαχείριση των μη δομημένων dark data. To NetBackup 5240 είναι το τελευταίο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας Appliances της Veritas, που έχουν να επιδείξουν πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία έξι χρόνια.

Καθώς οι οργανισμοί προσπαθούν να εξισορροπήσουν την εκθετική αύξηση των δεδομένων, η παροχή προστασίας με ενσωματωμένη εποπτεία είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση του κινδύνου και του κόστους. Μόνο με την ενσωματωμένη δυνατότητα εποπτείας γίνεται εφικτό να εντοπιστούν τόσο οι χρήσιμες όσο και οι "επικίνδυνες" πληροφορίες από το 41% των δεδομένων που κατά μέσο όρο παραμένουν ανέγγιχτα για τρία ή περισσότερα χρόνια.

Μια δωρεάν δοκιμή του Information Map με το NetBackup 5240 επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εντοπίσουν απλά και γρήγορα ευκαιρίες για να βελτιστοποιήσουν την αποθήκευση των πληροφοριών τους και να μειώσουν τους κινδύνους σε μόλις 24 ώρες. Οι προηγούμενες εκδόσεις των NetBackup Appliances 5200-series είναι επίσης συμβατές με το Information Map, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι ήδη πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την λύση, το οποίο παρέχει εντυπωσιακές δυνατότητες για να αποκτηθεί πλήρης εικόνα των αδόμητων δεδομένων ενός οργανισμού.

Το νέο Appliance NetBackup 5240 παρέχει πληθώρα νέων, καινοτόμων δυνατοτήτων για τη σύγχρονη προστασία δεδομένων σε φυσικά, εικονικά και cloud μηχανογραφικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
Κορυφαία επεκτασιμότητα αναλόγως της αύξησης των δεδομένων - επεκτάσιμη χωρητικότητα έως 201 TB, 36% μεγαλύτερη χωρητικότητα και 100% μεγαλύτερη πυκνότητα ανά rack από την προηγούμενη γενιά, μειώνοντας δραστικά τις δαπάνες.
Βελτιστοποιημένες επιδόσεις backup - 30% έως 50% αύξηση1 παρέχοντας μικρότερα Recovery Point Objective (RPO) και Recovery Time Objective (RTO).
Υψηλή ενεργειακή απόδοση – συμμόρφωση με το πρότυπο ENERGY STAR© παρέχοντας ένα πιο πράσινο ενεργειακό αποτύπωμα.
Ευέλικτες επιλογές ανάπτυξης – επιλογή χρήσης σε master server, media server ή σε συνδυασμό και των δύο.

"Η αύξηση των δεδομένων συνεχίζεται αμείωτη, οδηγούμενη από την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα συνεχίζεται και ο κατακερματισμός καθώς οι οργανισμοί διαφοροποιούν τις υποδομές τους σε cloud, εικονικά και πραγματικά περιβάλλοντα, αυξάνοντας τις προκλήσεις προστασίας και εποπτείας δεδομένων", δήλωσε ο Scott Anderson, Senior Vice President, Information Protection Solutions στη Veritas Technologies. 

"Η προστασία των δεδομένων, φυσικά, παραμένει κεφαλαιώδους σημασίας, αλλά δεν αρκεί από μόνη της στα σύγχρονα, ολοένα και πιο σύνθετα μηχανογραφικά περιβάλλοντα. Γι' αυτό η Veritas καινοτομεί παρέχοντας τις πιο προχωρημένες λύσεις backup στους πελάτες της. - Το πρώτο βήμα έγινε με την ενοποίηση ολοκληρωμένης προστασία των δεδομένων με ταυτόχρονη δυνατότητα εποπτείας".

Για να ενισχύσει το κανάλι των συνεργατών της, η Veritas ανακοίνωσε επίσης ένα πρόγραμμα προώθησης που παροτρύνει τους πελάτες να ανανεώσουν την υπάρχουσα υποδομή προστασίας των δεδομένων τους, με τη συσκευή NetBackup 5240.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.