.

Τεχνολογία Zipstream από την AXIS για βελτιστοποίηση της εικόνας


Η Axis παρουσιάζει την βελτιστοποιημένη Zipstream τεχνολογία παρακολούθησης βίντεο, μειώνοντας τις απαιτήσεις εύρους ζώνης και αποθήκευσης κατά 50% ή περισσότερο, στις ανάγκες συνεχούς παρακολούθησης.

Η τεχνολογία Zipstream προσφέρει ανάλυση και βελτιστοποίηση της εικόνας σε πραγματικό χρόνο. Οι σκηνές που περιέχουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες καταγράφονται σε πλήρη ποιότητα και ανάλυση εικόνας, ενώ οι ασήμαντες περιοχές (ακίνητες) φιλτράρονται, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται βέλτιστα το διαθέσιμο εύρος ζώνης και αποθήκευσης.

Επίσης, η εν λόγω τεχνολογία προσαρμόζεται αυτόματα σε PTZ κάμερες. Οι κορυφές του εύρους ζώνης μπορούν να αποφευχθούν χάρη σε έναν ελεγκτή δυναμικού ρυθμού που ενεργοποιείται αυτόματα όταν η κάμερα πραγματοποιεί φιλτράρισμα, κλίση ή ζουμ.

Είναι πλήρως συμβατή με το πρότυπο συμπίεσης H.264 και ενσωματώνεται σε όλα τα νέα μοντέλα της Axis, το Axis Camera Companion καθώς επίσης και σε λογισμικά διαχείρισης βίντεο τρίτων κατασκευαστών χωρίς επιπλέον κόστος αλλαγής ή αναβάθμισης των καταγραφικών συστημάτων.

Οι κάμερες Axis και η τεχνολογία Zipstream διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της CPI (www.cpi.gr).
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.