.

iNFORM iSAC-3. Νέα γενιά συστημάτων ελέγχου πρόσβασης για την ασφάλεια κτιρίου ή συγκροτήματος κτιρίων


Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης που επεκτείνεται προσαρμοζόμενο ευέλικτα στη δυναμική ανάπτυξη τόσο των κτιρίων όσο και των ανθρώπων μιας επιχείρησης. To iSAC-3 (Intelligent Scalable Access Control 3) του Ελβετικού Οίκου iNFORM systems ag, είναι ένα καινοτόμο σύστημα ελέγχου πρόσβασης που συνδυάζει με βέλτιστο τρόπο την ασφάλεια με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη. Απλό στην εγκατάσταση, το σύστημα βασίζεται σε browser, είναι κατάλληλο για όλες τις συσκευές, προσφέροντας εύκολη Λειτουργία, ευέλικτη Επεκτασιμότητα και πλήρη Ολοκλήρωση.

Το iSAC-3 αποτελεί μια έξυπνη και απλή λύση ελέγχου πρόσβασης για τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών: Από την φθηνή σε κόστος κτήσης προ-παραμετροποιημένη λύση ελέγχου μια πόρτας ως ένα πολυσύνθετο σύστημα ελέγχου πρόσβασης 200.000 Online-πορτών με/ή πορτών με μηχανικό εξοπλισμό. Ακόμη και με αυτή την πολυπλοκότητα, η λειτουργία του συστήματος παραμένει απλή και έξυπνη.

Προσφέρει σημαντική ευελιξία αφού είναι ένα σύστημα που προσαρμόζεται σε κάθε επιχείρηση διαθέτοντας πλήρης σειρά εξαρτημάτων τόσο για ενσύρματη όσο και για ασύρματη σύνδεση πόρτας με ευκολία σύνδεσης. Διακρίνεται για το επίπεδο ασφάλειας μεταδίδοντας κρυπτογραφημένα τα δεδομένα από την μονάδα ανάγνωσης / εγγραφής στον διακομιστή. Όλες οι τροποποιήσεις που γίνονται από τον χρήστη πρωτοκολλούνται αυτόματα και ιστορικό είναι πλήρως διαθέσιμο στον διαχειριστή του συστήματος. Αξίζει επίσης να τονιστεί το μικρό κόστος εγκατάστασης με απλή λειτουργία Plug & Play, ελάχιστη καλωδίωση χάρη στην ασύρματη τεχνολογία καθώς επίσης και το γεγονός ότι υποστηρίζει όλες τις σημαντικές τεχνολογίες RFID. Το προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης iSAC-3 του Ελβετικού Οίκου iNFORM systems ag, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, με ισχυρή παρουσία στις απαιτητικές αγορές της Ευρώπης, αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την CM-Security.

CM-Security www.cm-security.gr Τηλ.: 2311 821295

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.