.

Χειρισμός του έξυπνου σπιτιού με το Logitech PopΈνα έξυπνο σπίτι με πολλούς αυτοματισμούς μπορεί να έχει μεγάλη πολυπλοκότητα, την οποία έρχεται να νικήσει το Logitech Pop. 

To Logitech Pop είναι ένας έξυπνος διακόπτης για το έξυπνο σπίτι, ο οποίος μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δέχεται συγκεκριμένες εντολές κάθε φορά. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Logitech Pop είναι ότι μπορεί να ελέγχει πολλά και διάφορα υποσυστήματα και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Μάλιστα, αλληλεπιδρά διαφορετικά με τις συσκευές ανάλογα με το πάτημα που κάνει κανείς πάνω του.


Έτσι, υπάρχει διαφορετική εντολή που μπορεί να δίνει κανείς με ένα απλό πάτημα, με διπλό πάτημα ή με ένα παρατεταμένο πάτημα. Ο προγραμματισμός των εντολών γίνεται από την εφαρμογή Pop που μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν στο smartphone του ιδιοκτήτη του smart home. Ένα στοιχείο που αναφέρει το Verge και αξίζει να τονιστεί είναι ότι μπορεί ο χρήστης του Logitech Pop να προγραμματίσει μία διπλή εντολή με κάθε πάτημα, έτσι ώστε να γίνονται περισσότερες ενέργειες με κάθε πάτημα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.