.

SSD χωρητικότητας 60ΤΒ από την Seagate



Η Seagate αποφάσισε να κλέψει τη δόξα της Samsung, αποκαλύπτοντας ένα SSD των 60ΤΒ – τετραπλάσιας δηλαδή χωρητικότητας από την πρόταση της κορεάτικης εταιρείας, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Βέβαια, το συγκεκριμένο προϊόν, όπως άλλωστε και η υλοποίηση της Samsung, δεν απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό, αλλά προορίζεται για χρήση σε εξειδικευμένες εταιρικές εφαρμογές και data centers, που χρειάζονται μέσα αποθήκευσης με μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή ταχύτητα.

Αν και η Seagate δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την τιμή του νέου της τεράστιου SSD, καταλαβαίνει κανείς ότι θα είναι υψηλή. Υπενθυμίζουμε ότι το SSD των 15TB της Samsung κοστίζει περίπου $10.000, οπότε η τιμή του drive της Seagate αναμένεται να είναι αναλόγως υψηλότερη.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένης της αλματώδους ανάπτυξης στην τεχνολογία των drives στερεάς κατάστασης τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται σύντομα να μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί αντίστοιχα καταναλωτικά προϊόντα, που θα συνδυάζουν μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή αξιοπιστία και κορυφαίες επιδόσεις.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.