.

Συνεργασία D-Link και Amazon Echo για λειτουργίες φωνητικού ελέγχου σε ΗΒ και ΓερμανίαΗ D-Link ανακοίνωσε ότι η έξυπνη πρίζα mydlink® Home Smart Plug (DSP-W215) θα λειτουργεί συνδυαστικά με τιςνέες συσκευές Echo και Echo Dot της Amazon σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι χρήστες στις δύο αυτές χώρες θα μπορούν να ελέγχουν το Έξυπνο Σπίτι τους μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς τη χρήση χεριών. Με τη βοήθεια της Alexa, του βοηθού του Amazon Echo που ελέγχεται μέσω φωνής, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με την mydlink Home Smart Plug λέγοντας απλά μία εντολή, όπως για παράδειγμα «Alexa, άναψε τη λάμπα».

Παράλληλα με τις οδηγίες να δίνονται μέσω του Echo μεμονωμένα, θα είναι δυνατή επίσης η ομαδοποίηση πολλών Smart Plug, ώστε να ελέγχεται ένα ολόκληρο δωμάτιο ή σύστημα. Για παράδειγμα, η εντολή «Alexa, άνοιξε τις Ταινίες» θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια ομάδα από πρίζες mydlink Home Smart Plug για να ανοίξουν ταυτόχρονα η τηλεόραση, το σύστημα ήχου και τα φώτα, ετοιμάζοντας μια βραδιά ταινιών συντροφιά με το Amazon Movies. Αλλά αν ο χρήστης στη συνέχεια πει: «Alexa, σβήσε τα φώτα», μία μεμονωμένη πρίζα mydlink θα ενεργοποιηθεί για να σβήσει τα φώτα, αφήνοντας ανοιχτά την τηλεόραση και το ηχοσύστημα.

«Ο συνδυασμός των λύσεων μας για Smart Home με τα συστήματα ελέγχου φωνής Echo της Amazon μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο όραμά μας για τη δημιουργία μιας εμπειρίας Έξυπνου Σπιτιού, που αφουγκράζεται τις ανάγκες και προσαρμόζεται σε αυτές», σχολίασε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Η D-Link βοηθά τους χρήστες να βρουν νέους και διασκεδαστικούς τρόπους για να αλληλεπιδρούν με τα σπίτια τους και προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες οικιακού αυτοματισμού μέσω της συνεργασίας με πρόσθετες τεχνολογικές πλατφόρμες».

Εκτός από το Amazon Alexa, η πρίζα mydlink Αρχική Smart Plug μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω της εφαρμογής mydlink Home για να αλληλεπιδράσει με άλλες συσκευές mydlink Home, και με συσκευές συμβατές με IFTTT (If This Then That) για τη δημιουργία διαδικασιών αυτοματοποίησης και λειτουργιών αλληλεπίδρασης με εκατοντάδες άλλες εφαρμογές και συσκευές.

Με την εφαρμογή mydlink Home ως το μοναδικό τρόπο παρακολούθησης του σπιτιού, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τις συσκευές, να παρακολουθούν την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών, να δημιουργούν χρονοδιαγράμματα λειτουργίας και να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις για άλλες έξυπνες συσκευές mydlink Home, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού χωρίς περίπλοκες διαδικασίες ρύθμισης, κόστη εγκατάστασης ή μηνιαία τέλη συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://www.dlink.com/gr
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.