.

Η D-Link παρουσιάζει τις νέες λύσεις της για το Smart Home

Στην IFA 2016 στο Βερολίνο συμμετείχε η D-Link, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη νέα σειρά προϊόντων Smart Home, που περιλαμβάνει νέες κάμερες παρακολούθησης, νέα Wi-Fi routers και προϊόντα οικιακού αυτοματισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες λύσεις συνεχίζουν τη φιλοσοφία της σειράς Smart Home της D-Link, έχοντας σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να αποτελούν συσκευές εύκολες στη χρήση, στην εγκατάσταση και στη διαχείριση.

Ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe, σχολίασε: "Η δέσμευση της D-Link είναι να αναπτύσσει τεχνολογία Smart Home που στον πυρήνα της βρίσκεται η διαρκής προσφορά βελτιωμένης εμπειρίας στον πελάτη, ξεπερνώντας ταυτόχρονα τα όρια του σύγχρονου Smart Home. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε λύσεις δικτύωσης και οικιακού αυτοματισμού, διαθέτουμε το κατάλληλο υπόβαθρο για την ανάπτυξη τέτοιων λύσεων, που όχι μόνο προσφέρουν στους καταναλωτές μεγαλύτερο έλεγχο του σπιτιού ή του γραφείου, αλλά είναι επίσης εύκολες στη χρήση και απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια για να τεθούν σε λειτουργία", συμπληρώνοντας ότι "Στην IFA 2016, παρουσιάσαμε μια μεγάλη ποικιλία από τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας σε τομείς που μπορούν να εξυπηρετήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για πιο έξυπνα σπίτια - μια ανάγκη που έχουμε εντοπίσει, καθώς μετράμε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια πελάτες στην πλατφόρμα mydlink™".

Παράλληλα με μία ποικιλία προηγμένων καμερών παρακολούθησης με την επαναστατική τεχνολογία Wide Eye 180˚, η D-Link παρουσίασε τα παρακάτω προϊόντα στην IFA 2016:

AC5300 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L)

Το AC5300 ULTRA Wi-Fi Router της D-Link είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν την καλύτερη δυνατή απόδοση του ασύρματου δίκτυού τους. Προσφέροντας ταχύτητες έως και 5300Mbps, με οκτώ εξωτερικές κεραίες υψηλής απόδοσης και ενισχυτές υψηλής ισχύος, το DIR-895L προσφέρει βελτιωμένη απόδοση Wi-Fi και σταθερό σήμα σε όλο το σπίτι. Επιπλέον, το DIR-895L υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi με MU-MIMO, SmartConnect, και Advanced AC SmartBeam, η οποία ενισχύει την ασύρματη απόδοση, διανέμει τα δεδομένα πιο αποτελεσματικά, και επιτρέπει σε πολλαπλές συσκευές να έχουν πρόσβαση σε μια σύνδεση υψηλών ταχυτήτων ταυτόχρονα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε πολλαπλούς χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν την ασύρματη δικτύωση χωρίς διακοπές.

Το DIR-895L προσφέρει επίσης απλή Wi-Fi σύνδεση στις συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ενιαίο ασφαλές οικιακό δίκτυο, αβίαστα, με ένα SSID και το κλειδί ασφαλείας. Το router μπορεί να διαχειρίζεται και να παρακολουθείται τόσο από την ηλεκτρονική πύλη mydlink, όσο και μέσω της εφαρμογής mydlink Lite για iOS, Android και Windows.

mydlink Home Smart Power Strip (DSP-W245)

Το DSP-W245 είναι ένα ασύρματο πολύπριζο με 4 υποδοχές, ιδανικό για τους χρήστες που κάνουν τα πρώτα βήματα προκειμένου να κάνουν το σπίτι τους εξυπνότερο. Μόλις συνδεθεί με το οικιακό Wi-Fi, το Smart Power Strip μπορεί να παρακολουθείται και να διαχειρίζεται μέσω της εφαρμογής mydlink Home. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mydlink Home, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν ανεξάρτητα τις τέσσερις πρίζες του πολύπριζου αυτού, να καθορίζουν ξεχωριστά χρονόμετρα, και να ελέγχουν την κατανάλωση ρεύματος σε κάθε πρίζα ξεχωριστά, στέλνοντας ειδοποιήσεις push στο κινητό του χρήστη όταν ένα προκαθορισμένο όριο έχει ξεπεραστεί.

Επιπλέον, ως μέρος του οικοσυστήματος mydlink Home, το Smart Power Strip μπορεί να ενεργοποιηθεί και από άλλες συνδεδεμένες D-Link συσκευές στο σπίτι, όπως ένα τον Αισθητήρα Διαρροής Νερού, τον Αισθητήρας Πόρτας -

Παραθύρου ή και τον Ανιχνευτή Καπνού. Για παράδειγμα, μπορεί να ενεργοποιηθεί μια πρίζα που είναι συνδεδεμένη με μια λάμπα όταν ο Αισθητήρας Πόρτας ανιχνεύει το άνοιγμα της μίας πόρτας ή αν ο Ανιχνευτής Καπνού ενεργοποιηθεί.

mydlink Home Thermostatic Radiator Valve (DCH-Z410)

Ο θερμοστάτης της D-Link αποτελεσματικά και έξυπνα βοηθά στη διαχείριση της θέρμανσης στο σπίτι. Μαζί με όλες τις λειτουργίες ενός παραδοσιακού TRV, ο DCH-Z410 είναι μέρος του οικοσυστήματος mydlink Home και ως εκ τούτου λειτουργεί και αλληλεπιδρά με τις άλλες συσκευές mydlink Home. Μπορεί να τον ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω τη εφαρμογής mydlink Home, καθώς επίσης οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να τον ενεργοποιήσουν ή να τον απενεργοποιήσουν όποτε χρειάζεται, αλλά μπορούν και να ορίσουν τις προτιμήσεις θερμοκρασίας δωματίου ώστε να ενεργοποιείται η συσκευή όταν επιθυμούν, καθώς και την απενεργοποίησή της για την ασφάλεια των παιδιών. Η συσκευή TRV συνδέεται σε οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi μέσω του mydlink Home Connected Home Hub.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.