.

Η εγκατεστημένη βάση Hardware Access Control θα φθάσει τα 2,3 δις μονάδες το 2016


Ο εμπορικός τομέας κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της εγκατεστημένης βάσης συστημάτων ελέγχου πρόσβασης το 2016, με 495 εκατομμύρια μονάδες ή μερίδιο 21,6%. Το σύνολο της εγκατεστημένης βάσης αναγνωστών ελέγχου πρόσβασης, πάνελ, καρτών ελέγχου πρόσβασης και ηλεκτρονικών κλειδαριών, αναμένεται να φτάσει τα 2,3 δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2016, από 1,8 δισεκατομμύρια το 2012, σύμφωνα με έρευνα της IHS Markit.

Περίπου το 95% της εγκατεστημένης βάσης hardware το 2016 αφορά τις κάρτες πρόσβασης, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, λόγω της απαίτησης κάθε χρήστης να διαθέτει κάρτα πρόσβασης. Οι αναγνώστες ελέγχου πρόσβασης αποτελούν το μικρότερο τμήμα του hardware, με μερίδιο λιγότερο από 1%. Ωστόσο, αυτή η κατηγορία προσφέρει 32% των εσόδων το 2016. Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών κλειδαριών έχει αρχίσει να επηρεάζει το σύνολο της αγοράς ελέγχου πρόσβασης, ειδικά σε κατοικίες και επιχειρήσεις, όπου θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Στο πλαίσιο διαφόρων κάθετων αγορών που εξετάστηκαν από την IHS Markit, ο εμπορικός τομέας κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της εγκατεστημένης βάσης το 2016, με 495 εκατομμύρια μονάδες ή μερίδιο 21,6%. Ο δημόσιος τομέας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος, με 17,1% της συνολικής εγκατεστημένης βάσης. Και οι δύο τομείς της αγοράς ήταν οι πρώτοι που υιοθέτησαν τα συστήματα Access Control, δεδομένου ότι μοιράζονται μια αυξανόμενη ανάγκη για την εξασφάλιση των εγκαταστάσεων τους.

Ο οικιακός τομέας αναμένεται να σημειώσει την ταχύτερη αύξηση την περίοδο 2012-2016, με σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 7,4%, ξεκινώντας από μια μικρή εγκατεστημένη βάση 47,6 εκατομμυρίων μονάδων το 2012. Εκτιμάται πως θα υπάρξει συνεχής ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα, καθώς η χρήση των προϊόντων ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, αν και πάσχει από πιο συχνές αντικαταστάσεις, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αγοράς είναι ηλεκτρονικές κλειδαριές με μηχανικά κινούμενα μέρη που μπορούν να φθαρούν.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.