.

LEXIS Πληροφορική: Νέα λύση της DrayTek για super-fast broadband


Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέασειρά super-fast Βroadbrand Dual WAN Security Firewall Routers της DrayTek, Vigor2952.

Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα Vigor2952 και Vigor2952n και στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται δύο Gigabit Ethernet WAN θύρες, τέσσερις Gigabit LAN θύρες και VPN trunking. Oι LAN θύρες είναι παραμετροποιήσιμες και δύναται να δημιουργηθούν πολλαπλά VLAN’s, ενώ διαθέτουν και θύρα SFP για εφαρμογές FTTx. Σε περίπτωση προβλήματος στο WAN interface, οι routers διαθέτουν δύο θύρες USB (μια εξ’αυτών είναι USB 3.0) για 3G/4G backup ή σύνδεση κάποιου εκτυπωτή/σκληρού δίσκου.

Για τη διασφάλιση της επικοινωνίας, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας έως και 100 VPN καναλιών, τα 50 εκ των οποίων δύναται να είναι SSL. Εκτός των Lan-to-LAN VPN, υποστηρίζονται και Remote Dial In (Teleworker), η διαχείριση των οποίων γίνεται μέσα από το δωρεάν ενσωματωμένο controller (VPN Management). Ανάλογα εύκολη είναι και η διαχείριση των access point της DrayTek με τον αριθμό των διαχειρίσιμων devices να ανέρχεται στα 30.

Ενισχυμένη ασφάλεια παρέχεται και σε επίπεδο απαγόρευσης χρησιμοποίησης εφαρμογών τύπου IM και P2P, περιεχομένου με βάση keywords και URL Filtering. Στους εν λόγω χρήστες μπορεί να δημιουργηθούν και πολιτικές Bandwidth Management και προτεραιότητας (QOS).

Τέλος, το μοντέλο Vigor2952n διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένη IEEE 802.11n λειτουργία ασύρματης σύνδεσης, ενώ και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών της εφαρμογής Web Content Filtering GlobalView για τον περιορισμό της πρόσβασης στο διαδίκτυο για παιδιά ή υπαλλήλους.

Η σειρά Vigor2952 είναι άμεσα διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.