.

Η επέκταση του Smart Home με νέες συνεργασίες από την LG


Στην IFA 2016, η LG Electronics παρουσίασε την επέκταση του Smart Home οικοσυστήματος με περισσότερες συνεργασίες, και συγκεκριμένα με αυτή της Amazon, τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Με τη στρατηγική των Open Partnership, Open Platform και Open Connectivity στον ολοένα εξελισσόμενο τομέα του Internet of Things (IoT), η LG παρουσιάζει την έξυπνη τεχνολογία η οποία αναγνωρίζει το ‘μοντέλο’ χρήσης των καταναλωτών έτσι ώστε να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις εξυπηρετώντας τον διαφορετικό τρόπος της ζωής του καθένα.

Το SmartThinQ Hub της LG είναι πλέον συμβατό με την ‘Alexa’, την ‘έξυπνη προσωπική βοηθό’ (intelligent personal assistant) της Amazon Echo επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν με φωνητική εντολή τις συνδεδεμένες LG οικιακές συσκευές χωρίς τη χρήση smartphone. Ο αισθητήρας SmartThinQ με το Amazon Dash επιτρέπει στους χρήστες να παραγγείλουν online είδη οικιακής χρήσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα, ένα πλυντήριο ρούχων με SmartThinQ αισθητήρα μπορεί όχι μόνο να ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, όταν ο κύκλος πλύσης έχει ολοκληρωθεί, αλλά και να πραγματοποιήσει παραγγελία για απορρυπαντικό.


Ως παράδειγμα εφαρμογής της ‘έξυπνης’ τεχνολογίας της LG στην καθημερινότητα, η εταιρεία θα παρουσιάσει στην έκθεση IFA το Smart InstaView Door-in-Door™ ψυγείο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια διάφανη οθόνη αφής LCD 29 ιντσών. Tο συγκεκριμένο ψυγείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μια οθόνη υπολογιστή, αφού τροφοδοτείται από τον Intel® Compute Stick, ένα μικροσκοπικό υπολογιστή με επεξεργαστή Intel Atom, καθώς και ως ‘παράθυρο’ για να βλέπει ο χρήστης το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να ανοίξει την πόρτα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Knock-On, η οποία μετατρέπει την οθόνη σε διάφανη με μόνο δύο κινήσεις. Το ψυγείο που παρουσιάζεται στην έκθεση IFA 2016 θα είναι σε θέση να εκτελεί διάφορες χρήσιμες εφαρμογές για να βλέπει ο καταναλωτής συνταγές, να ακούει μουσική, να παρακολουθεί βίντεο, ακόμη και να ψωνίζει διαδικτυακά.


Στο Βερολίνο, η LG παρουσιάζει επίσης το «έξυπνο» ψυγείο της σειράς LG SIGNATURE, το οποίο έχει εξελιχθεί με σκοπό να ταιριάζει στο διαφορετικό τρόπο ζωής κάθε χρήστη, αξιοποιώντας περιβαλλοντικά πρότυπα καθώς και πρότυπα συμπεριφοράς που προκύπτουν από τη χρήση της συσκευής, μέσω αισθητήρων προηγμένης τεχνολογίας. Το προηγμένο ψυγείο της LG διαθέτει αισθητήρες για την πόρτα, την υγρασία καθώς και την εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει πότε τοποθετείται ζεστό ή καυτό φαγητό στο εσωτερικό του ψυγείου, ρυθμίζοντας ανάλογα τον ανεμιστήρα και προσφέροντας 30% ταχύτερη ψύξη από τα συμβατικά ψυγεία . Το ψυγείο της σειράς LG SIGNATURE διαθέτει μια εσωτερική, πανοραμική κάμερα 2.0 megapixel με υπέρ-ευρυγώνιο φακό αιχμαλωτίζοντας εικόνες από το εσωτερικό του ψυγείου, από διάφορες γωνίες, τις οποίες μπορεί ο χρήστης να δει κατά τη διάρκεια που κάνει τα ψώνια του.

Στην έκθεση IFA 2016, η LG παρουσιάζει επίσης μια νέα σειρά από αξεσουάρ ΙοΤ συμπεριλαμβανομένων των SmartThinQ Lightbulb, SmartThinQ Plug και SmartThinQ Motion Sensor, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με το SmartThinQ Hub και τους αισθητήρες SmartThinQ της LG.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.