.

ACESEE 1080p eco. Οικονομική σειρά με πλήρη συμβατότητα Full HD TVI/CVI/AHD και αναλογικό

Eνώ η «Όλα σε ‘Ένα» τεχνολογία που είδαμε από την Acesee τον Ιανουάριο του 2016 τείνει να ενσωματωθεί από αρκετούς ακόμα κατασκευαστές, η Acesee μας προσφέρει την σειρά eco, με εξαιρετική εικόνα 1080p ημέρα και νύχτα, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η σειρά eco απευθύνεται στον επαγγελματία εγκαταστάτη και καλύπτει την πολύ οικονομική αγορά, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα εικόνας ή στην ποιότητα κατασκευής, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση.

Οι «Όλα σε Ένα» κάμερες της ACESEE επιτρέπουν στον εγκαταστάτη να επιλέξει εκείνος τον τύπο του σήματος που επιθυμεί, ανάλογα με τον τύπο σήματος που δέχεται το εγκατεστημένο καταγραφικό. Αυτό γίνεται εύκολα μέσω του ειδικού διακόπτη (UTC controller) στο καλώδιο. Τη νύχτα χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο της ψηφιακής μείωσης θορύβου (3DNR), διαθέτουν μηχανικό φίλτρο ICR και ενσωματώνουν τα νέας τεχνολογίας SquareIR της ACESEE, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη γωνία και πιο ομοιόμορφη διάχυση φωτός, όπως και καλύτερη απαγωγή θερμότητας και υψηλότερη διάρκεια ζωής. Αυτά, σε συνδυασμό με την υψηλή τους ευαισθησία (Low Lux), επιτυγχάνουν άψογη εικόνα όλο το 24ωρο.

Novo Technologies www.novo.gr τηλ.: 210-2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.