.

Δυναμική ανάπτυξη στο cloud IT infrastructure



Σημαντική είναι η ανάπτυξη της διεθνής αγοράς cloud IT infrastructure όπως καταγράφεται σε μια πρόσφατη μελέτη που έδωσε στη δημοσιότητα η IDC.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της μελέτης, η παγκόσμια αγορά Cloud IT Infrastructure (public και private cloud) αναπτύχθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2016 κατά 14,5%, αγγίζοντας τα 7,7 δισ. δολάρια. Σε αυτήν την αγορά περιλαμβάνονται προϊόντα όπως servers, μνήμες και Ethernet switches, ήτοι προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην αγορά του Cloud IT. 

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται να υπάρχει για τα Ethernet Switches, καθώς σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, αυτό το κομμάτι της αγοράς αναπτύχθηκε κατά 49% (private cloud) και 62% (public cloud). Τα ηνία στην παγκόσμια αγορά cloud IT Infrastructure κρατάει η Hewlett Packard Enterprise με ένα τζίρο της τάξης των 1,26 δισ. δολαρίων (16,4% μερίδιο αγοράς), ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Dell με 1,10 δισ. δολάρια (13,1% μερίδιο αγοράς). Στην τρίτη θέση πλασάρεται η Cisco Systems Inc. με τζίρο 846 εκατ. δολάρια (11% μερίδιο αγοράς), ακολουθούμενη από την EMC Corp. (πριν τη συγχώνευσή της), με 543 εκατ. δολάρια τζίρο (7% μερίδιο αγοράς).
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.