.

Cubitech Cubis.Πρωτοποριακό Λογισμικό Διαχείρισης Video



Η Cubitech, ως πρωτοπόρος στον κλάδο της Ασφάλειας και του Λογισμικού Επιτήρησης, σχεδιάζει και αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό, υψηλής ποιότητας Λογισμικό Διαχείρισης Video, το οποίο διατίθεται πλέον σαν ξεχωριστό προϊόν και ανεξάρτητα από τα Συστήματα Cubis.

Το Λογισμικό Cubis βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις λύσεις ασφάλειας σε διάφορες καθετοποιημένες αγορές όπως είναι τα Supermarkets, τα Φωτοβολταϊκά πάρκα, τα Αεροδρόμια, τα Ξενοδοχεία, οι Τράπεζες κ.α. Το Λογισμικό Cubis διαθέτει πλήρεις δυνατότητες αναβάθμισης και επέκτασης και πληροί τις απαιτήσεις κάθε έργου ασφάλειας, όσο απαιτητικό και εάν είναι αυτό. Συνεργάζεται εξαιρετικά με όλα τα είδη καμερών, είναι υβριδικό για αναλογική και δικτυακή τεχνολογία και είναι ανεξάρτητο από το υλικό εγκατάστασης. Το Cubis Software αναπτύσσεται σε 4 βασικές εκδόσεις:

Cubis Free - Το Cubis Free είναι η ΔΩΡΕΑΝ έκδοση του Software, το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει τις δυνατότητες του Cubis, ενώ αναβαθμίζεται εύκολα στην επόμενη έκδοση. Είναι διαθέσιμο για Mobile εφαρμογές, εύκολο στην χρήση και την εγκατάσταση και διαθέτει έξυπνο περιβάλλον γραφικών (GUI).

Cubis Basic - Το Cubis Basic είναι η κατάλληλη έκδοση για μικρά και μεσαία έργα ασφάλειας. Λόγω της υψηλής του ποιότητας και των δυνατοτήτων που επιδεικνύει, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη. Ρυθμίζεται τοπικά ή απομακρυσμένα και έχει την δυνατότητα υποστήριξης του Cubis add on module POS για την απόλυτη ασφάλεια σις ταμειακές συναλλαγές.

Cubis Advanced - Το Cubis Advanced ενδείκνυται για χρήση σε έργα ασφάλειας μεγάλης κλίμακας. Η εξαιρετική του αποδοτικότητα το καταδεικνύει ως το καλύτερο software για όλες τις απαιτητικές λύσεις. Έχει Master-Slave αρχιτεκτονική και μπορεί να υποστηρίξει κάμερες διαφορετικής τεχνολογίας.

Το Cubis Central - Η έκδοση καλύπτει τις ανάγκες ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων, ενσωματώνοντας την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία της Cubitech και επιτρέποντας την εύκολη και κεντρική διαχείριση συναγερμών βίντεο. Το Cubis Central λειτουργεί σε κάθε εύρος ζώνης (Bandwith) και διαχειρίζεται αποτελεσματικά και με ευκολία τους συναγερμούς βίντεο.

Το Cubis Software υποστηρίζει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως τον ενσωματωμένο οδηγό διαχείρισης λογικών σεναρίων για συναγερμούς. Είναι ένα λογισμικό πραγματικά υβριδικό, λόγω εύκολης εναλλαγής αναλογικών καμερών σε δικτυακές και πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Onvif. Υποστηρίζει επίσης βίντεο ανίχνευσης κίνησης ανεξάρτητα από την τεχνολογία που ενσωματώνει η κάμερα (αναλογική ή IP), αυτόματη ανάκτηση κάμερας και προσωποποιημένη χρήση για κάθε συνεργάτη.

Πέραν των τεσσάρων βασικών εκδόσεων του Cubis Software, ο εγκαταστάτης έχει στη διάθεσή του και επιπλέον Add-On επιλογές, με τις οποίες μπορεί να σχεδιάσει και να υποστηρίξει απαιτητικά έργα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη του.

Τα Cubis AddOn Modules είναι τα 6: Cubis POS - Cubis IMMIX - Cubis Alerts -Cubis Alarms - Cubis ANPR - Cubis Video Analytics.


Πληροφορίες: Cubitech , www.cubitech.com, τηλ.: 210 959580888.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.