.

H πλήρης γκάμα αμφίδρομων ασύρματων προϊόντων της ELMES από την Artion


Η εταιρεία ELMES, κατασκευάζει για περισσότερα από 20 χρόνια ασύρματα συστήματα, τα οποία μπορούν να συνεργαστούν με οποιοδήποτε ενσύρματο πίνακα συναγερμού της αγοράς, καθώς οι δέκτες διαθέτουν εξόδους 4,8 και 20 RELAY N.C. ή Ν.Ο.

Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 25 χώρες στην Ευρώπη και χαρακτηρίζονται από μεγάλη εμβέλεια και υψηλή αξιοπιστία. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν βασίζεται στον προηγμένο κυλιόμενο Αμερικάνικο κώδικα κρυπτογράφησης Κeeloq που εξασφαλίζει προστασία από παρεμβολές και προσπάθεια υποκλοπής.

Η ELMES διαθέτει πλήρη γκάμα αμφίδρομων ασύρματων προϊόντων (παρακολούθησης ανοιχτής ή κλειστής ζώνης), όπως δέκτες 4, 8 και 20 καναλιών, ασύρματες επαφές πολύ μικρού μεγέθους σε καφέ και λευκό χρώμα, ασύρματα ραντάρ, πυρανιχνευτές, ανιχνευτές θραύσης τζαμιού, ασύρματους αναμεταδότες καθώς και σετ τηλεχειρισμού 1, 2 και 4 καναλιών.

Όλοι οι ασύρματοι αισθητήρες διατίθενται με μπαταρίες χαμηλού κόστους 23A και 9V, ενώ μπορούν να δεχθούν και μπαταρία λιθίου 9V για πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι ασύρματες επαφές διαθέτουν κλέμα για σύνδεση με εξωτερική ενσύρματη μαγνητική επαφή, σε περίπτωση που η εγκατάσταση του ασύρματου πομπού δεν είναι εφικτή. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό των ασυρμάτων ELMES είναι η δυνατότητα που έχουν οι δέκτες να παρακολουθούν την χαμηλή τάση της μπαταρίας των ασύρματων αισθητήρων, και να δίνουν οπτική ένδειξη και από ποιο αισθητήρα προέρχεται.

Η Artion Security Systems (www.artion-sec.gr) ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της εταιρείας ELMES για την ελληνική αγορά, καλύπτει όλα τα προϊόντα ELMES με 4ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Πηγή: securitymanager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.