.

Παρουσίαση της σειράς θερμικών καμερών OPGAL από τη Novo Technologies [Video)


Ζούμε σε έναν πολυσύνθετο κόσμο. Οι ειδικοί προβλέπουν σημαντική αύξηση στις απειλές ασφαλείας, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέχρι το 2025.

Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις;

Εφόσον επενδύσουμε στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, θα είμαστε! Κορυφαία ασφάλεια από την κορυφαία σειρά θερμικών καμερών της OPGAL (www.vumii.com).



Η OPGAL (www.opgal.com) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η εταιρεία από το Ισραήλ και μία από τις κορυφαίες στην κατασκευή thermal καμερών παγκοσμίως, δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια κυρίως στην αγορά του defence και διαθέτει τεχνολογίες κυριολεκτικά μοναδικές. Σταθερές, handheld ή κινητές θερμικές κάμερες (cooled και uncooled), κινητές κάμερες με Near Infrared Laser φωτισμό και 120x οπτικό zoom για νυχτερινή αναγνώριση στόχου στα 4km (και ημέρας στα 20km), κινητές με τεχνολογία Focused IR Βeam Αrray και συνδυασμό τεχνολογιών των παραπάνω σε συστήματα ιδανικά για λιμάνια, αεροδρόμια, συνοριακή προστασία, στρατιωτικές εφαρμογές και γενικότερα τη φύλαξη κρίσιμων εγκαταστάσεων.


Επίσημος διανομέας της σειράς θερμικών καμερών Vumii (http://vumii.com), του κατασκευαστή OPGAL, σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η Novo Technologies (www.novo.gr).

Σελίδα Facebook page: www.facebook.com/NovoTechnologiesGreece



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.