.

Νέα PCI Express κάρτα δικτύου από την LEXIS



Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα VDSL2/ADSL2+ λύση της DrayTek, τη σειρά VigorNIC 132.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς, VigorNIC 132, είναι μια PCI Express κάρτα δικτύου που εγκαθίσταται μέσα στο server της εταιρείας ή σε ένα PC με σύνδεση αυτής είτε κατευθείαν με την τηλεφωνική γραμμή είτε μέσω του Ethernet WAN interface.

Για εφαρμογές Fiber, διατίθεται η έκδοση VigorNIC 132F στην οποία απαιτείται η σύνδεση εξωτερικού module. Φυσικά, όποιος τρόπος σύνδεσης και αν επιλεγεί, υπάρχει δυνατότητα backup μεταξύ των γραμμών διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Όπως και η πλειονότητα των μοντέλων της σειράς Vigor της DrayTek, έτσι και τα μοντέλα της σειράς Vigor132 διαθέτουν το γνωστό φιλικό προς το χρήστη λειτουργικό DrayOS, επιτρέποντας την παραμετροποίησής τους είτε σε bridge mode είτε ως router. Επιπλέον, παρέχονται οι δυνατότητες firewall για URL Filtering αλλά και μπλοκαρίσματος συγκεκριμένου περιεχομένου, όπως Java Applet, Cookies, Active X, συμπιεσμένων και εκτελέσιμων αρχείων κ.α. Μεταξύ άλλων παρέχονται και 5 PVC’s επιτρέποντας στο χρήστη τη χρήση εφαρμογών Triple Play.

Το υψηλής ταχύτητας PCI express interface των μοντέλων της σειράς VigorNIC 132 επιτρέπει την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου και καθυστέρησης της μετάδοσης των πακέτων και προσφέρει την άμεση τροφοδοσία τους, περιορίζοντας δραματικά τις περιπτώσεις ζημιάς λόγω ανωμαλιών στο ηλεκτρικό δίκτυο (κεραυνοί, υπέρταση, κλπ), συνεισφέροντας, έτσι, και στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (6 Watts).

Η σειρά VigorNIC 132 είναι άμεσα διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.