.

Vivotek SD9364-EH. Speed Dome με IR στα 250 μέτρα!



H Vivotek, εμπλούτισε ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη της γκάμα καμερών, με την πρόσφατη εμπορική διάθεση του καινούργιου της μοντέλου SD9364-EH. Για πρώτη φορά σε Speed Dome κάμερα, διαθέτει IR στα 250 μέτρα, καθώς και 30x οπτικό zoom, ενισχύοντας την ποιότητα επιτήρησης σε περιβάλλοντα χαμηλού ή και μηδενικού φωτισμού.

Διαθέτει την τελευταία IR τεχνολογία της Vivotek,το λεγόμενο Vari Angle IR(VAIR), το οποίο σε αντίθεση με τη συμβατική τεχνολογία φωτισμού, παρέχει ομοιόμορφη ένταση ανεξάρτητα από τα επιθυμητά σημεία εστίασης και zoom. Επίσης, υποστηρίζει το νεοφερμένο πρότυπο συμπίεσης H.265, το οποίο σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart Stream II της Vivotek, εξασφαλίζει στον χρήστη έως και 80% εξοικονόμηση του bandwidth σε σύγκριση με το H.264.

Εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό ενίσχυσης της ποιότητας επιτήρησης των Speed Dome καμερών είναι η λειτουργία Auto Tracking, που επιτρέπει στην κάμερα να ακολουθεί συνεχώς μέσα στο χώρο ύποπτα κινούμενα αντικείμενα χωρίς την αναγκαιότητα παρέμβασης του χρήστη. Συνδυάζοντας και την Full HD 1080p ανάλυση μαζί με τη δυνατότητα 60fps,η SD9364-EH παρέχει υψηλή λεπτομέρεια και ακρίβεια εικόνας και video καθιστώντας την ως την ιδανικότερη λύση για πανοραμική επιτήρηση εξωτερικών χώρων όπως αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομους κ.α.

LEXIS Πληροφορική www.lexis.gr τηλ.:210 6777007

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.