.

Νέες κάμερες Η.265 από την VivoTek


Η VivoTek, ανακοίνωσε πρόσφατα πέντε νέα μοντέλα καμερών τεχνολογίας Η.265. Πρόκειται για τις κάμερες ΙΖ9361-ΕΗ, SD9161-H, SD9363-EHL, FE9182-H και FE9382-EHV που αξιοποιούν την τεχνολογία της VivoTek, Smart Stream II, μειώνοντας τη χρήση του bandwidth κατά 80% και προσφέροντας παράλληλα κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Το μοντέλο ΙΖ9361-ΕΗ, η νέα εξωτερικού χώρου zoom lens IP κάμερα, διαθέτει ενσωματωμένους προβολείς IR εμβέλειας 150 μέτρων, φακό με 20x οπτικό ζουμ και αντιβανδαλιστικό (ΙΚ10) περίβλημα σχεδιασμένο για να αντέχει το νερό, τη σκόνη και τη διάβρωση (IP67, ΝΕΧΑ 4Χ). Επιπλέον, ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία της VivoTek, VAIR (Vari-Angle IR) που προσαρμόζει αυτόματα την γωνία των IR έτσι ώστε να ακολουθούν το πεδίο θέασης της κάμερας, με αποτέλεσμα η επιθυμητή περιοχή να καλύπτεται ευρέως και με άκρως ομοιόμορφης έντασης IR.

Στην κατηγορία των Speed Dome καμερών, η SD9161-H είναι ειδικά σχεδιασμένη για την επιτήρηση εσωτερικών χώρων και διαθέτει 10x οπτικό ζουμ, ενώ για υπαίθριες εφαρμογές, η SD9363-EHL αποτελεί ιδανική λύση καθώς διαθέτει 20x οπτικό ζουμ, προβολείς IR εμβέλειας 150 μέτρων, VAIR (Vari-Angle IR) και αντιβανδαλιστικό (ΙΚ10) περίβλημα που ενσωματώνει τα πρότυπα IP66 και ΝΕΜΑ 4Χ. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά όπως WDR Pro, EIS για έλεγχο της σταθερότητας της εικόνας και λειτουργίες auto tracking και defog.


Στην κατηγορία των fisheye IP καμερών, τα μοντέλα FE9182-H και FE9382-EHV ολοκληρώνουν την επιτυχημένη σειρά 5-megapixel της VivoTek. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν αποσπώμενο φίλτρο IR-cut για λειτουργία ημέρας/νύχτας, προβολείς IR εμβέλειας 20 μέτρων και τεχνολογία WDR Pro, διατηρώντας πεντακάθαρη και εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ακόμα και σε χώρους που έχουν έντονη αντίθεση φωτισμού. Επιπλέον, η FE9382-EHV είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ΕΝ50155 και διαθέτει αντιβανδαλιστικό (ΙΚ10) περίβλημα συμβατό με το πρότυπο IP66, εξασφαλίζοντας την αντοχή της κάμερας τόσο σε χτυπήματα όσο και σε υγρασία, σκόνη και ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και τη σταθερότητα της εικόνας βίντεο κατά την κίνηση του οχήματος.


Τα νέα μοντέλα της VivoTek αναμένονται στην ελληνική αγορά από τη LEXIS Πληροφορική, η οποία είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.