.

Νέα έγχρωμα μόνιτορ COMMAX: Μεγαλύτερη μοναδικής ποιότητας οθόνη TFT-LED


Ανανεώνεται η γκάμα οθόνων της COMMAX με δυο νέες οθόνες 4,3’’ υψηλής τεχνολογικής υπεροχής σε συνδυασμό με το πολύ ανταγωνιστικό τους κόστος. 


Τα νέα μόνιτορ διαθέτουν οθόνη 4,3’’ TFT FINEVIEW με OSD μενού, έντονα χρώματα και κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας χάρις στον οπίσθιο φωτισμό LED , πλήκτρα αφής και πολύ μικρές διαστάσεις. Διατίθενται σε δυο τύπους: ανοικτής ακρόασης (CDV-43U) και με χειρολαβή (CDV-43KM) το οποίο παρέχει μνήμη εικόνας των τελευταίων 50 επισκεπτών με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD. Η επικοινωνία της οθόνης με την μπουτονιέρα γίνετε με μόνο τέσσερα καλώδια και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν ακόμα και απλό θυροτηλέφωνο στα ίδια καλώδια !

Τα συστήματα μονοκατοικίας-διπλοκατοικίας της COMMAX διαθέτουν μεταλλικές μπουτονιέρες χωνευτές ή επίτοιχες και πλήθος δυνατοτήτων που τα καθιστούν ιδανικά για γραφεία, μονοκατοικίες ,διπλοκατοικίες και μεζονέτες.

Στις δυνατότητες επέκτασης τους περιλαμβάνονται η 2η μπουτονιέρα εισόδου , η 2η παράλληλη οθόνη καθώς και δυο επιπλέων θυροτηλέφωνα (με 4 καλώδια έκαστο απευθείας από την κάθε οθόνη) .Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ενδοσυνεννόησης από την οθόνη στο αντίστοιχο θυροτηλέφωνο, εποπτεία του χώρου της εισόδου ανά πάσα στιγμή, εντολή ανοίγματος κλειδαριάς και όλα αυτά με ελάχιστα καλώδια προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρίας σε λογικό κόστος , με την αξιόπιστη αντιπροσώπευση της ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. 



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.