.

Έξυπνος ανιχνετής καπνού από την D-Link


Η D-Link εμπλουτίζει τη σειρά mydlink Home με τον Ανιχνευτή Καπνού mydlink Home Smoke Detector (DCH-Z310), μία συσκευή με στόχο τη δημιουργία σπιτιών και γραφείων που είναι πιο ασφαλή και έξυπνα. Με ενσωματωμένο, διακριτικό συναγερμό, που ενημερώνει άμεσα για κάθε ύπαρξη καπνού στο χώρο, το Smoke Detector προσφέρει προστασία όλο το εικοσιτετράωρο διαθέτοντας τη δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων push σε smartphone ή tablet.

Ο έξυπνος ανιχνευτής Smoke Detector διαθέτει ενσωματωμένο ηχητικό συναγερμό 85dB και μπορεί να ειδοποιήσει για κάθε συμβάν το χρήστη, όπου κι αν βρίσκεται, μέσω της εφαρμογής mydlink Home, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ηρεμία του απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες, εμφανίζοντας ένδειξη όταν φτάσει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, απλά και εύκολα, χωρίς επιπλέον κόστη και συνδρομές.

«Όλοι θέλουν να έχουν τη σιγουριά πως το σπίτι τους και το γραφείο τους είναι ασφαλή. Στη D-Link συνεχίζουμε να καινοτομούμε, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα και ερευνώντας πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια ενός χώρου χρησιμοποιώντας έξυπνες συσκευές, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτή την αίσθηση σιγουριάς στους πελάτες μας» ανέφερε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Η προσθήκη του mydlink Home Smoke Detector στη σειρά προϊόντων mydlink Home είναι η πιο πρόσφατη κίνηση στην προσπάθειά μας να παρέχουμε σιγουριά όλο το εικοσιτετράωρο για το σπίτι ή το γραφείο».

Η συσκευή Smoke Detector συνδέεται με το Connected Home Hub (DCH-G020) και μπορεί να συνεργαστεί με όλη την σειρά mydlink Home. Για παράδειγμα, μπορεί να αλληλεπιδράσει με τη Smart Plug (DSP-W215), ανάβοντας το φως το βράδυ όταν θα ανιχνευτεί καπνός. Εναλλακτικά, με τη συσκευή Siren (DCH-S220), η οποία μπορεί να ξεκινήσει να λειτουργεί με ένα δυνατό συναγερμό όταν ο αισθητήρας καπνού ενεργοποιηθεί.

Ως μέρος της σειράς προϊόντων mydlink Home, το Smoke Detector συνδυάζει τη προσφορά συνεχούς σιγουριάς όλο το εικοσιτετράωρο, με την εύκολη εγκατάσταση και την απομακρυσμένη πρόσβαση. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

• Δυνατός ηχητικός συναγερμός – μέχρι 85 dB για να ειδοποιείται ο χρήστης αμέσως μόλις ανιχνευθεί καπνός.
• Ειδοποιήσεις Push– άμεσες ειδοποιήσεις στο smartphone και στο tablet μόλις ενεργοποιηθεί το Smoke Alarm.
• Τροφοδοσία με μπαταρίες – έως και ένα έτος διάρκεια μπαταρίας, με ένδειξη χαμηλής στάθμης.
• Εύκολη εγκατάσταση – εύκολο στην εγκατάσταση και στη διαχείρισή του, μέσω της εφαρμογής mydlink Home.
• Ασφαλές – απαραβίαστο και με υποστήριξη κωδικοποίησης AES128 bits, μια μορφή κωδικοποίησης για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.

Η μοναδική εφαρμογή mydlink Home για iOS και Android smartphones ή tablets δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα για τον πλήρη έλεγχο των συσκευών mydlink Home, και παράλληλα μπορεί ακόμα και να ρυθμίσει κανόνες αυτοματοποίησης για να κάνετε το συνδεδεμένο χώρο του εξυπνότερο. Μπορεί να ξεκινήσει με μία έξυπνη συσκευή και όταν ο χρήστης επιθυμεί, να προσθέτει περισσότερες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.