.

Ο νέος high tech θερμοστάτης της Nest Learning [video]




Ο high tech θερμοστάτης της Nest Learning αποφασίζει για σας χωρίς να ξεπεράσεις ποτέ τα όρια. Αυτός ο μικρός και μοντέρνος θερμοστάτης βοηθάει τους χρήστες να εξοικονομούν ενέργεια και κατ’ επέκταση να μειώνουν τα υψηλά ποσά που πληρώνουν.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής βοηθούν τους καταναλωτές απόλυτα. Η εταιρεία Nest εξηγεί πως κάθε εταιρεία που ασχολείται με την ενέργεια έχει διαφορετικές στρατηγικές χρήσης δίνοντας διαφορετικά κίνητρα στους καταναλωτές με ποικίλα προγράμματα τιμολογίων. Αυτά λέγονται προγράμματα χρονοχρέωσης. Η εταιρεία παρουσίασε ένα πρόγραμμα με το οποίο ο καταναλωτής θα εξοικονομεί διπλά, συνδυάζοντας τη χρήση ενός κατάλληλου προγράμματος για αυτόν μαζί με τον νέο θερμοστάτη. 




Ο θερμοστάτης σε αυτή τη περίπτωση καταλαβαίνει και χρησιμοποιεί πάντα το φθηνότερο τιμολόγιο με βάση αυτό που έχετε από τον πάροχο ρεύματος. Έτσι για παράδειγμα, όταν καταλαβαίνει πως θέλετε να δροσιστείτε το μεσημέρι αλλά είναι αρκετά ακριβή η χρέωση ρεύματος εκείνη την ώρα, θα αρχίσει την ψύξη του σπιτιού όταν οι χρεώσεις είναι χαμηλές, δηλαδή το πρωί. Βέβαια, αν το επιθυμείτε μπορείτε μόνοι σας να ελέγξετε τον προγραμματισμό αυτό ανά πάσα στιγμή. 

Ο έξυπνος αυτός θερμοστάτης δεν βοηθάει όμως μόνο τους καταναλωτές. Βοηθάει και τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας να λειτουργούν απροβλημάτιστα, αφού θα είναι λιγότερες οι στιγμές που οι εταιρείες θα έχουν ανάγκη για επιπλέον παραγωγή ρεύματος τις ώρες αιχμής. Κατά συνέπεια, μειώνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.