.

Με έδρα την Ελλάδα η Oracle ίδρυσε Διεθνές Κέντρο Υπηρεσιών και Εφαρμογών Ψηφιακής Ασφαλείας. Καλύπτει τον ευρύτερο χώρο Βαλκανίων, Μέσης Ανατολής και Β. Αφρικής.


Η Oracle δημιούργησε με έδρα την Αθήνα Διεθνές Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας. 

Το Κέντρο το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2016, καλύπτει την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εταιρικής ασφάλειας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες σχεδιασμού αρχιτεκτονικής και υλοποίησης, οι οποίες παρέχονται από το Oracle Consulting, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή (συμπεριλαμβανομένων των χωρών του Κόλπου), την Σαουδική Αραβία και τη Βόρειο Αφρική, αγορά ηστην οποία δυνητικά αναπτύσσονται υπηρεσίες Ψηφιακής Ασφάλειας άνω των 800 εκατ. δολαρίων ετησίως [ σύμφωνα με εκτιμήσεις του ictplus.gr ]. Ηδη η στελέχωση του Κέντρου αριθμεί 15 εξειδικευμένους μηχανικούς Πληροφορικής και αναμένεται η πρόσληψη άλλων 30 σε σύντομο χρονικό διάστημα 

Το νέο Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας λειτουργεί ως ένας κεντρικός κόμβος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Ασφαλείας και εξειδικευμένων υπηρεσιών υλοποίησης σε αυτή τη διευρυμένη γεωγραφική περιοχή, καλύπτοντας το σύνολο του τεχνολογικού χαρτοφυλακίου της Oracle για Cloud, On-premises και υβριδικές υλοποιήσεις. Οι τομείς εστίασης του Κέντρου περιλαμβάνουν: διαχείριση ταυτοτήτων, διακυβέρνησης και πρόσβασης, ασφάλεια δεδομένων, διαχείριση API, υπηρεσίες ασφαλείας web, mobile και βάσης δεδομένων.

Αυτή η νέα επένδυση της Oracle στην Ελλάδα ενδυναμώνει και επεκτείνει τον τοπικό και περιφερειακό ρόλο του Oracle Consulting. Η ομάδα του Oracle Consulting που ήδη εργάζεται στην καρδιά του Κέντρου αποτελείται από 16 ικανούς και νέους Ελληνες συμβούλους, με εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία σε ευρέως αξιοποιούμενες μεθοδολογίες ασφάλειας και ενοποίησης. 

Η ομάδα έχει ήδη υλοποιήσει λύσεις Oracle Enterprise Security σε κορυφαίες τράπεζες και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, επεκτείνοντας πρόσφατα τις υπηρεσίες της στη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.