.

Η Panasonic διευρύνεται και στο τομέα του Smart HomeΗ προστασία μας και το home security, πιο επίκαιρα από ποτέ, αποτελούν πλέον κορυφαία προτεραιότητα στην καθημερινότητα μας. Η Panasonic εξελίσσει το σταθερά πρωτοποριακό της έργο και διευρύνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα του home security & safety.

Η Panasonic παρουσιάζει το Smart Home, ένα σύστημα προϊόντων που προστατεύει το σπίτι με τον πιο “έξυπνο” τρόπο. Με τις λύσεις του Smart Home της Panasonic, εξασφαλίζουμε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο του σπιτιού χωρίς μηνιαία τέλη, για τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Μέσω του Smartphone/tablet σας και με χρήση της δωρεάν εφαρμογής Panasonic Home Network για Android & iPhone, βρισκόμαστε συνεχώς κοντά στο σπίτι μας. 

Η Panasonic έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα προϊόντων ασφαλείας, έναντι άλλων, μεμονωμένων συσκευών. Η εγκατάσταση τους είναι πολύ εύκολη, αφού με το πάτημα ενός πλήκτρου καταχωρούνται/συγχρονίζονται όλες οι συσκευές και ενεργοποιείται όλο το σύστημα. Το Panasonic Smart Home ξεχωρίζει για τη μεγάλη εμβέλεια (μέχρι 300m) που παρέχει η ασύρματη τεχνολογία DECT/ULE, η οποία είναι ιδανική για κατοικίες και διαμερίσματα. Επιπλέον, η ασύρματη τεχνολογία μέσω DECT εξασφαλίζει μια πλήρως αξιόπιστη σύνδεση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Wi-Fi συστήματα χωρίς παρεμβολές. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα μεταξύ των συσκευών (full integration) και το σύστημα λειτουργεί μέσω του ασύρματου router με σύνδεση στο internet.


Το κάθε πακέτο Smart Home προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου. Το HUB είναι απαραίτητο, αφού συνδέει όλες τις συσκευές του συστήματος μεταξύ τους. Το σύστημα προϊόντων μπορεί να αποτελείται από εσωτερική κάμερα (KXHNC200), εξωτερική κάμερα (KX-HNC600), σειρήνα εσωτερικού χώρου (KX-HNS105), Smart Plug (KX-HNA101), αισθητήρα κίνησης (KX-HNS102), αισθητήρα πόρτας/παραθύρου (KX-HNS101), αισθητήρα υγρασίας (KX-HNS103), αισθητήρα θραύσης κρυστάλλων (KX-HNS104), πληκτρολόγιο πρόσβασης (KX-HNK101), μπαταρία τροφοδοσίας ανάγκης (KX-HNP100), τηλεχειριστήριο (KX-HNK102) και ασύρματο τηλέφωνο DECT (KX-HNH100).

Το Smart Home διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Intertech (www.intertech.gr).

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.