.

UTEPO UTP101PV-HD5. 1080p Video & Power στα 500m μέσωUTP


Οι τεχνολογίες HD-TVI, HD-CVI και AHD έδωσαν στον εγκαταστάτη τη δυνατότητα και την ευκολία να λαμβάνουν video υψηλής ανάλυσης από μεγάλες αποστάσεις μέσω ομοαξονικού. Συνήθως, περνούν μέσω coaxial περίπου 300 μέτρα για video 1080p, ανάλογα με την υλοποίηση και την ποιότητα του ομοαξονικού καλωδίου. Πραγματικά πολύ βολικό, κυρίως όμως για αναβαθμίσεις παλαιότερων συστημάτων, όπου συχνά υπήρχε ήδη εγκατεστημένο το ομοαξονικό καλώδιο.

Στις περιπτώσεις που είτε το UTP καλώδιο είναι ήδη εγκατεστημένο (cat5/5e/6), είτε για διάφορους λόγους το UTP είναι προτιμητέο από το coaxial, τότε με το μοντέλο UTP101PV-HD5 της UTEPO, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για τον εγκαταστάτη να περάσει όχι μόνο το σήμα video σε υψηλή ποιότητα μέσω UTP, αλλά από το ίδιο καλώδιο και την τροφοδοσία της κάμερας (DC12V/1Α) σε αποστάσεις μέχρι και 500 μέτρα. Ειδικά για σήμα AHD 1080p, φτάνει στα 500 μέτρα. Για TVI και CVI η απόσταση φτάνει μέχρι τα 400 μέτρα, που και πάλι όμως είναι υπέρ-αρκετά για την πλειονότητα των εγκαταστάσεων.

Το μοντέλο UTP101PV-HD5, αποτελείται από ένα ζευγάρι πομπού και δέκτη, με ενσωματωμένα LED ενδείξεων ορθής λειτουργίας, ενώ το σήμα video μεταφέρεται στα 75MHz. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια κατασκευή πολύ υψηλής ποιότητας, από έναν επώνυμο κατασκευαστή, που δεν προσφέρει μόνο απλότητα στην εγκατάσταση και οικονομία στην καλωδίωση, αλλά προσθέτει και επιπλέον ασφάλεια από υπερτάσεις.

Novo Technologies www.novo.gr τηλ.: 210-2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.